61

Анонимен

преди 3 години

ох кефети те ме.... не е лесно да носиш тежко.. можеш да вдигаш тежко стига да си як...

60

Анонимен

преди 3 години

Долен лешояд никакви ваксини неса ефикасни няма никакъв вирус вирусатсте вие долни мутри вън никой неви вярва вече оставка неви искаме никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига това давие ясно като закон народа решава какво иска какво не иска вън

59

T

преди 3 години

Поредното изказване на поредния виден учен. Някои медийни личности напоследък сринаха авторитета на цялата медицинска и академична общност в страната. Клеева тинктура, чесън и горещ чай. Всеки ден. Бъдете здрави, разумни и четете между редовете. Не се поддавайте на паника. Здрав дух в здраво тяло!

58

Анонимен

преди 3 години

Пийте по 20 капки дневно клеева тинктура,разтворени във вода или 3 пъти по 10 капки на ден,както ви е удобно !Хапвайте си чесън, пийте чай от мащерка,кисело мляко и не се бутайте много в другите хора по опашките в магазините .Айде със здраве!

57

икономист

преди 3 години

Ха ха... Много бързо се активизираха дежурните цъкачи на минуси. Вдигнали са им надника сигурно или психическото заболяване е в напреднала фаза.

56

Анонимен

преди 3 години

Абе някой от тези учени ще даде ли точна информация Не те и те нищо не знаят още

55

икономист

преди 3 години

Ако пандемията приключи след средата на годината, какво ще правят фармацевтичните гиганти с напразно инвестираните средства за разширяване на производствените мощности. Та това ще бъдат пари на вятъра, а големите играчи никога няма да хвърлят пари в нерентабилно производство. Би следвало да се замислим над този въпрос.

54

Анонимен

преди 3 години

Демек да защитим възрастните, слабите и болните. За здравите няма проблем. За какво Тиквата и мафията му са купили с нашите пари 20 милиона ваксини ?? ?

53

икономист

преди 3 години

Има и нещо друго, което е изключително странно инеразбираемо за мен. Защо след като този спайк протеин е най-изменящата се част от вируса, точно с него учените решиха да правят ваксина?Всъщност знам защо, за да правят пари от ваксини...

52

икономист

преди 3 години

Изводът, който си правя е, че всички тези вирусолози, микробиолози, инфекционисти и прочие специалисти са луди за връзване.

51

Анонимен

преди 3 години

Кунчев е канцеларски плъх на който му дойде времето сега няма наука в него вярвам на Чорбанов

50

Анонимен

преди 3 години

Що не са страшни аз не разбрах хубаво по заразни а що не страшни???

49

икономист

преди 3 години

В същото време проф.Чорбанов в интервю пред Нова, разправяше тъкмо обратното, че преболедуването дава по-добра защита, и че при него се активизират повече от компонентите на имунитета. Той обяви бързо направените ваксини за ненадеждни. Кунчев пък определи мнението на Чорбанов за не достатъчно меродавно и, че обърква хората с твърденията си. На кого да вярваме?

48

Др. Акула

преди 3 години

Най-отчайващо за мен от цялата работа е, че народецът си мисли, че "РНК" е голямата работа... Понеже звучи НАУЧНО... Понеже било най-новата технология... Разликата е, че вместо да отглеждат вируси, да ги изолират и да ги обезвреждат, за да произведат ваксините - сега си спестяват куп пари и труд, и ви въвеждат "инструкции", които създават автоимунно заболяване в буквалния смисъл на думите. Но това е много съвремено и научно, и сигурно е супер. Нищо, че всъщност дори не функционира като ваксина.

47

икономист

преди 3 години

Ако приемем, че Симидчиев е прав, тотогава няма ли да придобием свръх напрегнат имунитет след имунизация, който на свой ред да атакува собствения ни организъм? Както това става при някои автоимунни заболявания. В такъв случай не виждам логика в написаното по-горе.

46

Анонимен

преди 3 години

До Като не са страшни?Защото са жени.

45

Анонимен

преди 3 години

Пак иде зима пак иде студ като га ще пием кафе на топло на лято ли бре

44

Като не са страшни?

преди 3 години

ЗАЩО НЕ ПУСНАТ ВСИЧКО и ДА ОТВОРЯТ ДА РАБОТИ Бизнеса и хората да си живеят живота работа, кафенета, кръчмета, нощни клубове?

43

Ана

преди 3 години

На изборите аз ще гласувам за партия Възраждане.

42

Е. Т. А. Хофман

преди 3 години

Котарака Мур:Като не са страшни?Защо ни занимават? Щом ни занимават - значи са страшни.