16

Анонимен

преди 3 години

Стон на облекчение от Кремъл и пукот на тапи от шампанско. Чевръсти слуги донасят сухо бельо на главния, който вече мисли кого да нападне с новия приток на долари.

15

Анонимен

преди 3 години

Повишението на котировките продължава вече седма седмица. Петролът поскъпва. Поскъпва и газът. От началото на годината сената на газа скочи в пъти - от $270 до $1200 за хиляда кубически метра. Препълва се руската хазна. Путин е във въсторг.

14

Додо

преди 3 години

Споко, дъртия педофил и манекен на Алцхаймер се е погрижил до лятото барела суров петрол да стане 500$, посредством бомби в Залива, климатичен алармизъм, либерална булшит пропаганда и прочее индокринации! Зер, клонинга на Сатаната Илон Мъск трябва да си продава Чеви-тата на батерии по $75,000 парчето, щото не цапат! Шевролета струва реално $ 20,000, батко Мъск му мята една батерия за $5,000 и хоп - Тесла с цена $75,000, но ако си я купиш ти вкарва името в лотария за екскурзия на Марс! Толкоз!

13

Неизбежно

преди 3 години

С военното и петролно лоби зад Джо Памперса Догодина ще стане и 150 долара!

12

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Обонго,Комрад Байдън и Кабала Харикришна!

11

Анонимен

преди 3 години

Русия вперьод

10

Анонимен

преди 3 години

Накрая всички на опашка при Дядя Вова за канче нефт....на колене.

9

Ко туй нящу ба?

преди 3 години

Сите гуеми нафто-потребители са че копуват нафта и от Русия чрез което западухите активно ще подкрепят руските образователни, медицински, пенсионни, а също и военните и полицейски фондове.Ееех Фюрер Навални, шо ти требаше де се гавриш с дяда ветераном, ***, с фронтоваком ***. В килията ох-ох-ох ще има да те омъжват и развеждат не меден месец а медена година па и петилетка ще одмотаеш дорде бакър и син камък от устата до гъзата девелопираш

8

Анонимен

преди 3 години

Търгашите не прощават.И на 2 долара да падне, те все на старата цена ще си го продават.Пазарна конюнктура и особености на търгашите.

7

Мнение

преди 3 години

Няма никакво значение колко е един барел. При нас е все скъпо..... т.е. винаги сме първенци....

6

Анонимен

преди 3 години

до Професионалист Когато нефтът беше $40, бензинът падна даже и под 1 лев. Съжалявам, че не си разбрал. 75 стотинки са твърд акциз на всеки литър, 20% е ДДС, значи литърът ти е бил около 0,65 - 0,70 лв.

5

Кметът

преди 3 години

Байдън е американския Бай-***.Вече съжаляваме за Тръмп,но уви...късно е.

4

Професионалист

преди 3 години

Когато барелът беше 40 долара,защо бензина не падна на 1лв.питам мутрите и отговор не искам,той ще дойде на 04.04.

3

Анонимен

преди 3 години

Земи тоя Бай Дън.

2

Анонимен

преди 3 години

Ефектът Байдън е вече налице. Бензинът в САЩ скочи с 25%.Това е резултатът от зелени разни простотии, "глобалното затопляне" и куп забрани за петролния бизнес. А другата седмица в САЩ ги чака "глобалното затопляне", от което ще им тракат зъбите!Само след година американците ще искат да върнат Тръмп!

1

Елемаг

преди 3 години

Нещо за Путин и голямата Бензиностанция,няма ли анализатори от Центъра за изследване на демокрацията?