21

Анонимен

преди 3 години

Ако дълбочината на грайфера играеше единствена роля в качеството на гумата... чакай, че се сетих, ония от Формула 1 са балами и карат с нула грайфер на сухо. Така, да им е по-кофти живота. Даже по-*** карат с мека смеска, щото им липсват приятелите от бокса и да ги видят 20 минути по-рано.Иначе супер - чета някакъв от 2015-та карал с едни и същи гуми. Явно от пластмаса, че да се износва по-малко. А и той едва ли прави 50км на седмица... Дано поне до 2030-та да го изкарат.

20

Анонимен

преди 3 години

Дръжки от грозде, а?Хакумуляторя си има гаранция. Купувам от ония на по 5 години. Ич не ме е еня стар ли е, нов ли е - ако спре ми го сменят. До сега не е имало дертове, освен един дето го убих с разреждане, но... познайте... смениха ми го с нов.Гумите си имат ДОТ. Елементарен. Като пише че е произведена преди 1 година, а като натиснеш с нокът - не потъва, значи има нещо гнило, беж от там. Просто си личи по материала ако гумата е нова или е на 3 години. Трябва да си бая бос да се вържеш.

19

Молла Хасан

преди 3 години

Голяма новина, че в Гърция се продавали стари гуми и акумулатори- тук в Ганьовистан тези аксесоари се предават в наследство от баща на син...

18

Анонимен

преди 3 години

лошото е , че тук и скъпо да платиш гуми пак може да се окажат менте

17

Анонимен

преди 3 години

Доста адвокати на измамниците ...готови да карат с гуми с изтекъл срок на годност , със слаби акумулатори ...и за какво сте готови да оправдавате тези мошеници, като се "изхвърляте" с "професионалните" си познания за същността на темата???Е ,ми не се оплаквайте тогава ,че ви пробутват скъпо сирене с палмово масло и сухо мляко ,чеи малко мас ..за"грайфери"..типични *** разбирачи вместо да кажат НЕ на измамата

16

как па да нЕма

преди 3 години

До Анонимен 15Напротив, джиткам си с такива!

15

Анонимен

преди 3 години

До как па да нЕмаДемек това не са гуми.

14

Анонимен

преди 3 години

Родните,, разбирачи" не виждат проблем да карат с едни гуми докато не се разпадат. Това е разбираемо, пара нЕма ама друго си е да купиш 10 годишно БМВ, Ауди... модел кошница което не можеш да поддържаш правилно а гумите са вечни според тях. Някои от най големите производители на гуми като Гудиър и Континента дават срок на годност 10 години, Милен 6 год. А разни китайски т. н тип джапанки с които масово карат,, разбирачите" Божа работа.

13

как па да нЕма

преди 3 години

"Евтини нови гуми няма", категорични са хората от автомобилния бизнес.-ИМА евтини НОВИ гуми, но са китайски.

12

Нищо ново

преди 3 години

А тук в Тикволандия продават гуми с ДОТ завършващ на 22 и акумулатори с ядрен заряд и на никой това не му прави впечатление, защото просто е нормално, както и да те управляват мутри!

11

Хан Аспатух

преди 3 години

Тези гърци ще се окажат по -големи измамници и от българите.

10

Анонимен

преди 3 години

А как може да се разбере, че е преправена маркировката ?

9

Анонимен

преди 3 години

Има си маркировка на гумите коя година кой месец са произведени всеки уважаващ себе си шофьор го знае

8

До 6-ти

преди 3 години

Изсъхнала кал имаш в ушите, едни свестни гуми на 4 години им няма нищо , освен ако не влизаш в завойте "на метла" и не паркираш в пустинята. В момента задните гуми на колата ми са заводските от края на 2015-та , със над 160 км и имат 2-3мм шарка.

7

2

преди 3 години

До HandelЗадните гуми на колата ми са започнали 11-та година...............но не изглеждат като засъхнала кал, що така?!

6

Handel

преди 3 години

До до 1Гумите имат 4 години годност. След тези 4 години малко по малко гумата започва да се напуква. На 7 години гумата страничните стени на гумата изглеждат като изсъхнала и напукана от горещината кал.

5

слаб акумулатор

преди 3 години

До Анонимен 3И все пак акумулаторът с какво застрашава живота на пътниците?

4

Щерю

преди 3 години

А в България никога не (пропускат да) преправят маркировката по гумите. НИКОГА...

3

Анонимен

преди 3 години

Доо 1- С ИЗМАМАТА ..малко ли ти се вижда ,в мазето имам един 20 годишен акумулатор да ти го продам за 50 лв ? Мислиш ,че негоден акумулатор на може да е причина за ПТП ?Контактуваш с извънземни или другите ги имаш за нищо ..ама все пак питай някой читав автомонтьор до какво може да доведе неизправен акумулатор

2

до 1

преди 3 години

Най-смешното е когато *** пишат за нещо от което си нямат хал хабер. За гумите има резон, но и там има редица условия за да бъде прието, че една гума е стара и негодна.