76

Бай Хоенгии

преди 3 години

Муя да ми ядете ей :D, мутка пайна, 90% от вас не можете да се справите с елементарното пускане на мигач и да бъдете част от решението, а не част от проблема.

75

123

преди 3 години

То да бяха само толкова.... То е гмеж и ужас от мякащи навсякъде. Нагли до безобразие, нахъсани гладни плъхове. Прости и безочливи провансалски пръчки.

74

от Варна

преди 3 години

Колкото и странно да им изглежда на софиянци, повечето космополитни градове са на море или река. Ню Йорк, Лондон (също е пристанищен град), Истанбул, Атина, Петербург, Антверпен, Амстердам... или плавателна река, като Париж, Москва, Будапеща..т.н. Това дава възможност да се изнасят стоки с воден транспорт, а не като нашите "гении" да разнасят руда и железа от Бургас до Кремиковци с влак. Освен това не се прави голям град в котловина и зимата да няма въздух, а лятото да се чудят как да избягат

73

Фен

преди 3 години

Единственият смислен квартал в София е Младост. Това е най-развиващият се квартал в София.

72

Валери

преди 3 години

Имам чувството че цялата икономика е дирижирана въпреки че се води свободна. Някой иска да събере повечето българи в едно двумилионно гето като софия например а останалата част на страната да се обезбългари. Каква е причината икономиката да се съсредоточава само на едно място. Вече се чувствам наистина в икономическо робство, колкото и да работим колкото и пари да ни пращат от чужбина с този валутен борд и с това че парите ни се печатат в чужбина.Няма мърдане, поне за момента.Дано нещо се случи

71

Галактически е-ч

преди 3 години

Най-яките са в Париж. Братислава...няма шанс....

70

Световнио евач

преди 3 години

"ДОбре де, в кой град са най-яките мацки ?"Братислава

69

МММ

преди 3 години

Последно съм живял там преди 12 години и беше доста зле. А сега София е станало супер гадно за живеене. Най гадна е мръсотията. Много е мръсно. Много е прашно. Много мирише въздуха. Трудно се диша.Трафикът не е съвместим със пътната мрежа. Кварталите не са предвидени за автомобили. Няма Места за паркиране.И много скъпи станаха жилищата. То вече е невъзможно да си купиш ново жилище освен ако не е някаква кутийка 50-60 квадрата.

68

До 72

преди 3 години

Ти правиш ли разлика между НАЕТИ И ЗАЕТИ?Заетите са и тези със свободни професии-зъболекари на частна практика, адвокати и така нататък. И общо са 3,233 милиона. От тях само 706 хиляди са в София.

67

до 70

преди 3 години

Остави го, няма какво да обясняваш. Нали и аз проверих току що в НСИ. Смятай какъв капацитет е щом не може да провери елементарно нещо и казва на черното бяло.

66

до 71

преди 3 години

Нали данните са ми пред очите, бе! Общо за страната2 210 488На 1 клик от тебе е информацията и не можеш да я видиш....

65

До 68

преди 3 години

Общо заети 3 милиона и 233 хиляди.От тях в област София са 706 хиляди. Данните са на НСИ.

64

до 68

преди 3 години

Според НСИ у нас има 2.2 милиона заети. От тях около 850000 са в София. Ако сложим цялата софийска област, стават близко до 50%.

63

до 63

преди 3 години

Да го кажем накратко. Има ли сервитьор, живеещ в Лозенец, потомствен софиянец? Не. Няма повече смисъл да говорим. Все едно на реднек от Алабама да му обясняваш защо в Калифорния изкарват по 10 милиона годишно и искат още и още. Няма да те разбере.

62

до 67

преди 3 години

Айде провери пак колко са заетите и колко от тях работят в София, че ми е пред очите!

61

До 62

преди 3 години

И защо лъжеш?В София има 700 хиляди заети от общо 3,3 милиона.

60

Анонимен

преди 3 години

Толкова са тези, които родиха в София и им трябва адресна регистрация за градина и училище, и тия в зелена и синя зона. То в студентски град в момента има повече, а те по родните си места не се връщат.

59

до 62

преди 3 години

Ми това е факт. Половината работещи в България са в София. Справка- НСИ.

58

до 58

преди 3 години

Разликата между селянин и ceляндyp я знам. Селяндypите са масово сервитьори, общаци и шофьори. А селяните гледат био ферми, знаят кое как се прави на село и печелят повече от добре. А истинските софиянци са програмисти, архитекти, лекари, зъболекари, икономисти. Е, в крайните квартали от бившите общаци от Кремиковци е населено именно с 90% софийски ceляндypи.

57

До 57

преди 3 години

Стига с тия митове как едва ли не половин България се била преселила в София. Учениците в София през 2020г са с 20 хиляди по-малко спрямо 2000г.Всички ученици се регистрират там,където учат. Не откъдето са родом родителите им.Така че за никакъв демографски бум в София не може да се говори.