48

ББ

преди 3 години

това платената и некомпетентна журналистика сте посмешище..колкото тато си отнесе "богатствата" толкова и Кралицата...имотите им са отдадени от Народите на Великобритания..демонстрирайки богатството и благодарността на Народите за Справедливото управление...за благосъстоянието,сигурността и силата на Нацията.."богатствата" са гарант за независимостта на Кралицата..нямате рубли с които да я купиете ..има си дворци и земи..и Британците живеят добре..и така ще бъде с Божията помощ!!!аргументи??

47

ББ

преди 3 години

До Karamankoнеандертал.ите не свършват..."Не може да спонсорират англичаните социализъма в целия свят, пък тяхната кралица да има още глава на раменете...."Бонд...Джеймс Бонд...когато стане нужда всеки поданик на Кралицата се превръща в Бонд...ВСВ без жертвите на децата на Народите на САЩ и Великобритания...щяхте да обитавате някой...концлагер на Третият райх..Бог да пази Кралицата!!!

46

ББ

преди 3 години

До АнонименДесетилетия Кралството бе вторият по големина плащащ в ЕС,Народите на Великобритания на Референдум решиха,че се отказват да плащат кражби и геноцид на диктатори в ЕСССР наложиха напускането на този съюз,отказаха да плащат беззаконие и престъпления...отказаха да са съучастници и финансисти на мафиоти...простичко е...че се поддавате на манипулации не е проблем на почтените...Бог да пази Кралицата!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Кралицата се изплю на ЕС... Както е казано - Бритяния няма приятели а само интереси.

44

ББ

преди 3 години

Бог да пази Кралицата!!!

43

ББ

преди 3 години

за невежите...не е важна фармата,съдържанието е всичко...от 1990 г. правите демокрация...е демократично ли живеете...знаете ли какво е Демокрацията...убеден съм не...закривате училища в 21 век...невиждано престъпление срещу Народа ни...да обречеш поколение на невежество е като...да ослепиш невинни хора за да не виждат и да можеш да ги водиш и използваш...невиждано престъпление...Историята и Народа ни ще ви запишат с черни букви...ще преследваме децата ви и внуците ви...както вие ослепявате нашит

42

ББ

преди 3 години

До ***"конституция"...е като имате спазва ли се/в Русия има ама си убиват противници политически/...прави ли ви Свободни и живеете ли добре...празни термини са манипулации на Гьобелс...стигат ли ти парите...имаш ли сигурност или всеки може да влезе в дома ти в собствеността ти и да те ограби и убие...ще получат ли възмездие децата ти...разбира се че Не...та "конституция" си спомни когато те ограбват и убиват...бедно ***!!!Бог да Пази Кралицата!!!

41

ББ

преди 3 години

До АнонименБедни ми духом..тя е Майка на Народите на Великобритания...със справедливи Закони,важащи за всички...Монако е...фреско-германска къща...като тези на улицата с червените фенери в Амстердам...в Монако шепа крадци и измислени звезди си живеат като богове за сметка на плащаштите данъци народи на ЕСССР...в Дома на Кралицата Народите на Великобритания си живеят като звезди...в Справедлив и Богат Дом...и така ще бъде с Божията помощ...Бог да пази Кралицата и Дома им!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако острова беше малко по-приветлив, кралицата щеше да го направи на едно гиганстко, световно супер Монако и всички милионери по света щяха да се натискат за местенце до господарката.

39

ОПА

преди 3 години

ТО И В АНГЛИЯ ИМАЛО МАФИЯ И МАФИЯТА СИ ИМА МОНАРХИЯ....

38

ПроСоТо

преди 3 години

е това "новина" ли е?!..-Та Британия си Е МОНАРХИЯ!!!!..Верно,нарекли са я "Парламентарна"-с Парламент,министри и Премиер,но ПО СЪЩЕСТВО,тя си Е МОНАРХИЯ!!!!А монархията от край време си е средство за ВЛАСТВАНЕ на ЕДНА личност-"МОНАРХА"!..Е,не сме вече в Средните векове и монарсите ОТПУСКАТ ПРИМКАТА.Но НЕ я МАХАТ!Дават на "плебса" да прави "избори" и да си дялка "партии",но това е само хитър ход от страна на монархията!На края всичко зависи от кралицата..

37

БГ

преди 3 години

Вешица .

36

ВЯ

преди 3 години

Скоро и нея.

35

Karamanko

преди 3 години

Кога да очакваме болшевишка революция или нещо френско там, с паднала глава на кралица майка? Не може да спонсорират англичаните социализъма в целия свят, пък тяхната кралица да има още глава на раменете..... тук няма екуалити нито пък пролетарията е доволен.

34

ВВ

преди 3 години

Време е отново за Харта Магна.

33

ББ

преди 3 години

До BG който четея какви манипулации...Народите на Великобритания са богати...богати заради политиките на Държавниците които са ги управлявали през вековете...Ядрена сила...хора с ценности/разбира се има изключения/...приятелите ви в С.Корея,Китай,Русия имат 100% собственост над земята,подземните богатства,животите на хората,децата им имат офшорни,сметки в Швейцария...и където са недосегаеми...объркали сте Света...хората не са незрящи отдавна...Бог да пази Кралицата!!!

32

ББ

преди 3 години

До Христо Христовслава Богу да...а вие как сте...явно сте робуливали на някой турски гастарбаидер в Кралство Холандия изживяващ се като "тарикат"...и плюете като камила,без аргументи,без факти...Холандия е Родина на холандците...вие холандец ли сте...оцелели са защото имат държавници и работещи за държавата си индивиди...вие сте откровен крадец...точещ пари от социалната им система...и плюете...объркани ценности...слава богу добре съм...не понасям и не се страхувам от крадци и убийци!!!

31

Анонимен

преди 3 години

ОФ, МНОГО СКУЧНА СТАТИЯ

30

Анонимен

преди 3 години

Уилям Шекспир " Да чета ли пропаганда или да НЕ чета пропаганда? Туй е въпросът!"

29

Мунчо

преди 3 години

"Има една архаична и мистериозна част от конституцията на Обединеното кралство..."Уважаема ***, Обединеното кралство НЯМА конституция! Покажи ни я, ако я намериш:))Между другото и в Израел няма конституция!