38

Потресен

преди 3 години

До До потресения 18Жалко за детенцето, не споря че е тъжно...

37

Анонимен

преди 3 години

До ПотресенИ защо трябва да оставяш нещо след себе си - сигурен ли си, че някой го иска и има нужда от него. Всеки сам си осмисля живота и решава каво да направи за света около себе си. Но за да се чувстваш пълноценен не е нужно да се вееш по тв или да те боготворят някакви хора със същата мания, като твоята. Славата е за по- елементарните индивиди, защото не могат да си осмислят живота и чакат някой друг да ги оцени.

36

Потресен

преди 3 години

До до потресенТова дали си убеден или не е далеч от нещата, които ме интересуват (жена ми е убедена, това ми стига). Относно дали съм истеричен или не - яд ме е, че не струваме като народ и когато някой се опита да сложи името България някъде с гордост - цял народ се изсипва да го оплюе. Същото е с големи спортисти, с отбори, с учени и какво ли не още...наречи ме истерик, не ми пречи, само потвърждаваш това, което казах - когато нямаш какво да кажеш - плюеш...

35

Krom

преди 3 години

Скатов е живял според мечтите и убежденията си! Отишъл си е от този свят, преследвайки мечтите си. Светла му памет на момчето! Как е живял, какво е постигнал и какво е оставил - това Бог ще отсъди. Не жалки смешници, видели в чуждото нещастие своя миг на слава. На един по долу му "..губели времето.."? Толкова му е ценно времето, щото е намерил такова да влезе, да изчете и да наплюе в десет реда. Честно казано, с малки изключения отвращавате. Празни хора с дребни душици!

34

До потресения 18

преди 3 години

Очявидно си голям фен на адреналина. Мнението ми за скачащите с бънжи от магистралата и другите заблудени че правят нещо, катерейки връх при -60 е едно и също. Не мога да променя мисленето ти, както и ти - моето. Не измервам наследството с къщи, коли или апартаменти. Факта е, че детенцето остава сираче, без възможността да бъде възпитавано от рожденния си баща. За мен постъпката му е безотговорна, а5о беше на 20-25 години, както и да е, но на тези ...

33

до потресен

преди 3 години

"И аз съм баща...гледайки статистиката, всяка сутрин избирам да рискувам живота си отивайки на работа...колко хора загиват в колите си? Статистически най-много хора умират в леглата си, ти на закачалката ли спиш?"Не съм убеден, че си баща. Логиката ти е като на 13 годишен coполанко. Сравненията ти са абсолютно неадекватни. Изкушавам се да заявя, че се държиш истерично.

32

плувец

преди 3 години

Ако загина от инцидент ще е във водоем, защото смятам, че умея отлично да плувам и познавам стихията - вода. Аз няма да загина в инцидент в планина, защото ме е страх... даже ски не мога да карам...Такива ми ти работи !

31

Потресен

преди 3 години

До до потресенИ аз съм баща...гледайки статистиката, всяка сутрин избирам да рискувам живота си отивайки на работа...колко хора загиват в колите си? Статистически най-много хора умират в леглата си, ти на закачалката ли спиш?

30

до потресен

преди 3 години

"Всеки има право на гледна точка, но не можеш да съдиш."Всъщност като баща мога и ще съдя. Само безмозъчен недорасляк ще предпочете да си играе със смъртта вместо да избере семейството си.

29

Потресен

преди 3 години

До АнонименВсеки има право на гледна точка, но не можеш да съдиш. Не можеш да обиждаш някого заради изборите му, не може да поставяш епитети на хора взели избори, до които никога няма да се домогнеш да правиш...

28

Анонимен

преди 3 години

Аз не бих нарекъл "умен" човек оставил дете-сирак и годеница за да гони тръпката да катери върхове, на които са загинали много хора.

27

Светозар

преди 3 години

И гръцкия алпинист, и шерпът непосредствени очевидци, казват че е изтървал въжето, обаче вие напирате, че въжето се е скъсало. А по него преди и след Скатов са минали други алпинисти. На кого да вярваме, на вас или очевидците ?

26

Потресен

преди 3 години

До Анонимен 24Кое е по-голямо и по-важно от живота?! Ами това как го живеем например...не е важна само продължителността на живота а качеството му...и какво ще оставиш след себе си...

25

Потресен

преди 3 години

До До потресения 18Какво да ти кажа - защитил докторантура, написал книга, снимал филм, записал се е като "Първият Българин изкачил седемте континентални първенеца" (ако знаеш кои са седемте въобще, ако не - седни прочети малко...)...с други думи - човек достатъчно умен и смел за да мечтае и да си гони мечтите....много знаеш да плямпаш неподготвен...а твоето най-голямо постижение какво е?

24

Анонимен

преди 3 години

До ПотресенИ кое е по-голямо и по-важно от живота? Фанатизмът може би?

23

Анонимен

преди 3 години

Просто му се е изпържил мозъка заради тревопасната му диета. Нормален човек няма да тръгне да катери чукарите на -60 през зимата.

22

кака

преди 3 години

Абе вие журналисти ли сте или пълни папагали ?!!! КАК експертиза в болница може да каже , че е пострадал от скъсано въже ..на 7000 и косур метра нагоре в планината ?!!!!!!!!!Стига сте бълвали глупости

21

До потресения 18

преди 3 години

Дай един пример за въпросния егоцентрик Димитров/Скатов, какво смеслено нещо у направил през живота си, освен детето си де, което остава сираче ...

20

Всичко е ясно!

преди 3 години

Виновни са ГЕРБ и Бойко Борисов които не са осигурили условия за внос на качествени въжета и съсипха бизнеса, защото са комунисти и слуги на Путин! Виновни са и БСП защото са капиталисти олигарси, бивши комунисти които се стремят само към властта, а не да бъдат конструктивна опозиция.Изобщо виновна е цялата система която ни убива, ние не сме виновни, и той не е виновен, просто е искал да се покатери да покори някой и друг връх, но системата е виновна.

19

Анонимен

преди 3 години

Имал ли е "доброжелатели" на тази експедиция? Трябва да се разследва.