10

Анонимен

преди 3 години

И защо човек трябва да си причини всички тия неприятности и буквално подигравки с личността му? За някакви мижави пари? Има толкова много начини да изкараш стотина лева, съвсем законно. Трябва да си луд или насила накаран, поради някакви причини.

9

Bond

преди 3 години

А ваксинирането на членовете на ВИС по-лека задача ли е?Бойко като виден член на СИК ще убеди Компира, Ряпата и Лопатата да се ваксинират чинно и безропотно.

8

Анонимен

преди 3 години

Баш сикаджията, оня със суджуците и нощното шкафчинци, нека да се ваксинира ритуално на площада пръв. Да даде пример. И да опъне петълата, все тая, на никой нормален не му пука дали ще живее.

7

Анонимен

преди 3 години

работейки за сик и вис2 не съм забелязал трудности с финансирането на членовете

6

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам хората да рискуват всичко за да получат накрая сто лева , парите за лекарства при евентуално заболяване заедно с тестовете и скенер са много повече , освен всички страхове и неприятни изживявания.

5

Иван

преди 3 години

Добре де, пак питам! Кога приключи фазта с ваксинация на медици, кога ваксинираха всички желаещи учители, та сега почнаха да ваксинират и военни та и членове на ЦИК... Какви фази какви 5 леа! Някакви ПР акции ли са това...

4

СИКаджии

преди 3 години

След успеха на кампанията "набираме преброители", следват кампаниите "набираме водолази" и "набираме космонавти". Кандидатите да си носят оборудването.

3

Анонимен

преди 3 години

Членовете на - сик от - 90 г са гяволи трудна работа да ги изльжеш да се ваксиниратТе ли ще броят бюлетините и ще следят изборният процесРаботата е ясна - герб печели с мнозинство следвани от - *** , от воля исках да кажа и веско марешки

2

Зозо

преди 3 години

Ами нещът да се ваксинират. Нещът и да гласуват хората :))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 3 години

ЕМ пробвайте тези от ВИС, тогава.