60

HMLF

преди 3 години

До 1Не си прав, най-много 5% са умните! 80% са дебилни както каза оня от БКП и те му се обидиха съответно! 15 тина процента стават горе-долу. Това е картинката за съжаление и резултата е очеизваден! Първи във всякакви негатини класации, но пък рабирачи по всичко. И не трябва да се обиждат професии-всяка е достойна. След 10 години заварчици и стругари със свещ няма да можеш да ги намериш..

59

Анонимен

преди 3 години

Няма значение колко са процентите , след като до лятото няма да успеят да ваксинират желаещите , а след това ще чакаме да ни кандардисват.

58

Анонимен

преди 3 години

Това е по-вярно от лъжите за разни големи числа.

57

Анонимен

преди 3 години

Хората следят новините от там черпят информация и като ти кажат тая ваксина не действа на мутиралите щамове ами те се отказват нормално Сутрин едно вечер друго

56

Ало ало

преди 3 години

ЖЕЛАЕЩИТЕ СА ЕДВА 10% ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО ИНФОРМАЦИЯТА Е ОСКЪДНА, НЕЯСНА, "ВАКСИНИТЕ" С НЕДОСТАТЪЧНО ИЗПИТАНИЕ ВЪВ ВРЕМЕТО, ПОВДИГАТ МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ , КОИТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ОТГОВОРИ ОТ ВСИЧКИ ПРОФЕСОРИ, ДОКТОРИ И ВСЯКАКВИ! МЕДИИТЕ ПУБЛИКУВАТ ПРОТИВОПОЛОЖНИ ДАННИ И ВСИЧКО ТОВА ОБЪРКВА ХОРАТА! ОСВЕН ТОВА В СТАТИЯТА МЕ ТРЕВОЖИ, ЛИЧНО МЕН, СЛЕДНИЯ ФАКТ- ДЕКЛАРАЦИЯТА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПОДПИША! ПРИ ДРУГИ ВАКСИНИ ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ СЕ ПОДПИСВА, ВСИЧКО ЛИ Е НАРЕД? Или има скрит замисъл?

55

прекараН от Ковид

преди 3 години

8 денонощия с 40С температура и силна треска, ковид обрив и последвала загуба на ориентация.. след 20я ден загубата на тегло- 10 кг. Искам да се ободем с някоя яка ваксина... Защитаваща обаче от всякакви щамове...

54

До 1 допълвам

преди 3 години

Приятелите ми лекари с дипломи и специализации.

53

До 1

преди 3 години

Та значи всичките ми приятели са трактористи, щото не сакат да са бодат с нещо незнам какво си, а ти, тракторджията си ентелегентен. Ми вервай си и бегай да не пропуснеш келепиреца от "безплатната" ваксина. Шамар да е, ама аванта да е, нъл тъй.

52

Анонимен

преди 3 години

До българинТи също не си застрахован. Освен това има и други болести.

51

Анонимен

преди 3 години

Сезонните противогрипни ваксини у нас никога не са били на мода и масови.Ако не ни принудят чрез различни хватки, защото става въпрос за много пари, а и за други цели, и с модерната ваксина ще е така. Не им пука нито за живота, нито за здравето ни. Миналата година вървеше една връзка между броя на ваксинираните срещу грип в старческите домове в Италия и Испания и умрелите от ковида...

50

до 55

преди 3 години

Боже какви клетви, бе ВИЕ нормален ли сте или сте изперкал, я от седене вкъщи, я от ваксината. Нали знаете, че това което пожелавате може на вас да се върне! то и други болести има освен кови

49

българин

преди 3 години

До 51 и други като теб. Аз се ваксинирах и съм добре и спокоен. А на теб ти пожелавам, като си толкова ербап и тарикат, скоро да се разболееш и да го караш тежко.Тогава ела пак да си чатим, галошш.

48

ганьо

преди 3 години

До 48. Търсенето в целия свят е огромно.Така че, глу,павият *** ако не иска, има достатъчно умни хора в другите страни, които искат, чакат и ще ги грабнат веднага.

47

бонго

преди 3 години

До Анонимен 44От къв зор пък ще ти звъни личната за ваксина - като искаш, ти ще се обадиш! Как го виждаш тва личните да звънят на всички пациенти!? Да те покани с бъклица и дрян и да те постеле червен килим, не щеш ли?А и отделно, че те самите нямат никаква яснота какво ще ги правят тези списъци. Не се знае с какви ваксини, кои групи, нито къде, нито кога ще е ваксинацията... РЗИ-тата и те са в същото неведение.

46

Max

преди 3 години

Както винаги последни по всичко в ЕС.

45

Анонимен

преди 3 години

И какво се оказа? 90% от хората в България сме антиваксъри?? :)И сега какво ще правят ваксърчетата? Ще чакат обаждане от американското посолство, което да нареди на Бойко да почне задължителни ваксини? Преди изборите?

44

Реалист

преди 3 години

До 50. Ами те интелигентните българи отдавна стана ясно, че са 20%. Така че, твоето мнение и на *** около теб въобще не ни интересува. А дали се интересуваш какво става в нормалните държави по света и колко се ваксинират там или си си заврял главата в собствения дирник?

43

Анонимен

преди 3 години

И 10% са много. Аз лично не познавам и не съм чул за някой който ще се ваксинира. Само от медиите разбирам че има някакви проценти. Ама май никой не ги е виждал тия хора наживо. Щом и лекарите не се ваксинират значи е измама. Правят го само разни дето са им платили да правят реклама по политически причини.

42

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, къде ще си наврем всичките 12 000 000 ваксини?

41

Анонимен

преди 3 години

Само пациентите на този ... ами при други може да са 99,9% или 49,9%Отново медиите правят ШОКИРАЩИ и глупави заглавия