66

Анонимен

преди 3 години

До ...Значи ... 5 компании се наговорили и въртят цял свят, избиха милиони с болеста си, но е за да вдигнат печалбите с 4%? Ок...

65

Анонимен

преди 3 години

До истинатаВсъщност това не е така във всички страни. Алкохолът е ... от зависи. И смея да твърдя, че тоталната липса на консумация на алкохол, ще е по-лоша от риска, да имаме няколко алкохолика.

64

истината

преди 3 години

Забележете как се бутат тези измислени ваксини а никой не говори за създаване на лекарство срещу болеста? Дори не се говори за това че трябва да сме по-здрави като цяло и да се стимулират действията водещи до по-добро здраве - фитнес, спорт, движение, по-добро хранене,добрия и здравословен сън, спиране консумацията на: алкохол, цигари,прекалено захар,лоши храни,пакитирани храни с дълъг срок на годност,т.н. фаст фуд. Само за ваксини на 6 месеца се говори... защо ли? ...

63

+-

преди 3 години

мИСЛЯ,че в близките няколко години(3-4) ще трябва да се ваксиниарме ,а след това ще се видят как стоят нещата ...

62

Анонимен

преди 3 години

До SSИ кво като си писал? Ти беше писал, че ще се гърмят хората по улиците за консевеи или нещо такова ...

61

Анонимен

преди 3 години

Колкото се имунизираме и за грип.Да, има хора, дето си бият по 3-4 имунизации и не боледуват толкова често от грип. Резултатът е, че защото не боледуват често, като ги полази някоя настинка, я карат като тежка пневмония. И същестувва някаквъ мит, че българите са много здрави и корави, ама са си супер кекави.

60

Анонимен

преди 3 години

Естествено. Това ще стане елементарна грипна ваксина. Който иска се имунизира, който не иска- не.

59

SS

преди 3 години

Писах ли преди време? Че ваксинирането е безмислено защото излизат (и ще продължават да излизат) нови и нови щамове.Най накрая обществото ще се срине. Въоръжавайте се !!!!!

58

123

преди 3 години

Евроотрови и ваксини. Новия геноцид.

57

Tonita-7

преди 3 години

Е,как всяка година? Всеки месец!:)))

56

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинираме всяка година по два пъти - това не е Медицина , а Търговия .

55

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Боц от туй, боц от там всеки ковидистВаксинирамС.плам! И това ежемесечно

54

Анонимен

преди 3 години

Затваряне на граници,погубени бизнеси,разбити съдби,ограничения които безспорно ще донесат повече вреди ,отколкото ползи.Ваксините съществуват, но подобно чудо не е имало .

53

Kovid 4ever

преди 3 години

То това беше и целта на занятието , ваксинация завинаги . Грипа не вървеше добре , измислиха Ковид . Ако и на него не се вържем следва друго издание 2023 . Той гейтчо вече ни предупреди да се готвим. Криенето в мазетата няма да ни спаси.

52

Анонимен

преди 3 години

Пилетата бройлери ги инжектират така за да се угояват и да не се разболяват докато ги заколят.Я живейте на село горе на чист въздух и здрава истинска храна да видим дали ще има вируси?Най-много една настинка и толкова.Тепърва хората ще се завръщат към истинското,дето сега му викат БИО и ЕКО.Защо сега млад народ умира на по 50 години?Ами защото се храни с ментета.Баби и дядовци карат до 90 защото са яли качествена храна дето сега и викат БИО ама в магазина друг път БИО!

51

Анонимен

преди 3 години

Започнеш ли веднъж с ваксините за грип,става като с цигарите-няма спиране!Пропуснеш ли доза се заразяваш и може и летален изход.Питайте тези дето се ваксинират всяка година срещу грип и ще видите,че не уцелят ли щама файда от ваксина няма!Същото ще е с този вирус.

50

Анонимен

преди 3 години

Човека си е направен да се лекува сам.Животните доктори имат ли?Само хората сме решили,че можем да победим природата.Да правят се операции,но другото е до организъм.Чрез ваксини и лекарства може да се постигне някакъв ефект,но сме далеч от лечение за всички.Не сме еднакви всеки има различен имунитет.Най-добре е всички да се заразят,а не да се крием като щрауси!

49

Анонимен

преди 3 години

Лекари ли екстрасенси са тези ,които са превзели екраните и ни говорят небивалици."Слава богу не нося скафандър,не консумирам хранителни хапчета.Храната ми е приготвена по архаичен начин с кухненски прибори от древен Рим.Стоя на стол,който съществува от три хиляди години.Не съм пристигнал в ресторанта с летящ мотор.Ще препращам към събеседниците си микроби,тъй като не живея в човешки колонии построени някъде в галактиката.Ще се прибера с такси."Не ни вкарвайки във фантасмагории заради мангизи.

48

Анонимен

преди 3 години

Ба тя медицината нещо операция е такива хирургически работи,другото е шарлатанство.Ваксини максини аспирин и готово.Доктор аз не съм видял да живее до 100 години нищо,че четат и знаят много.

47

...

преди 3 години

Значи то това беше ясно! Тъй като вече почти никой не се ваксинира против ГРИП и сега се измисли тоя вирус! Понеже спаднаха печалбите на фармацефтичните компании! И сега вече всека година по 3-4 пъти годишно ще требе ваксина! (понеже самите фармацефтични компании казаха, че сегашната ваксина действа минимум 3 месеца) Което ще го наречем данък фармацефтична компания! Цената ще варира, но нема да е по-малко от 300-400 евро на човек на година! Та ха със здраве!