9

До Нали

преди 3 години

Отговора е ***. Предполагам имаш личен лекар. При моя дори има зелен коридор в определени дни и часове, за хора които са заявили, че искат да се ваксинират. 1. Обаждаш му се2. Заявяваш му, че искаш да се ваксинираш3. Записват те4. Определят ти ден за ваксинация. Преди години беше още по лесно. Отиваш и си купуваш противогрипната ваксина от аптеката и отиваш при личния лекар да ти я постави. Просто сега се води статистика и има кампания за да ви зарибят.

8

Анонимен

преди 3 години

Аааа аз не искам да ме ваксинират с Астор!Искам с Путник или Пфризер!

7

До Нали

преди 3 години

Нали можете да работите с интернет.... потърсете къде да отидете... От седмици хората обясняват, че трябва да се свържете с личния лекар ама вие сте били някъде не сте чули, не сте видели, чакате да дойде някой с инжекцията и да ви хване за ръчичка. Ако преди време за да прочетеш вестника от вчера трябваше да ходиш в библиотека то сега имате достъп до какво ли не - ползвайте го да му се незнае.

6

Анонимен

преди 3 години

То и при неваксинираните млади не се стига често до усложнения. Проблемът е с възрастните, а точно за тяхната възрастова група няма изследвания

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ти предолагам работиш за някои от производителите на ваксини и имаш вътрешна информация, нали?

4

Анонимен

преди 3 години

ваксината не е ефективна толкова срещу новите щамове , производителите забавят производство и тепърва ще я преработват , затова се "бавят" произв/доставки

3

Нали

преди 3 години

от всички канали и канализации, демек медии ни агитираха за ваксинация. Е добре, аз съм обикновен човек, не съм лекар или учител, а още по-малко член на избирателна комисия и искам да се ваксинирам. Та къде са ваксините? Къде и кога да отида?

2

Анонимен

преди 3 години

Па' че не е с пътническия :)

1

Зозо

преди 3 години

Пратили са ги с бързия влак :)))))))))))))))))))))))))))))))))))