35

Анонимен

преди 3 години

Мъск го разбирам човека - купува, туитва, продава. И по такъв начин ще заобиколи всички рестрикции, за които иначе биха го разследвали около акциите на Тесла.Жалко обаче за много хора, решили че ще станат милионери за 1 нощ.

34

Азъ

преди 3 години

Имам 4,97 биткойна и мисля в края на годината да съм милионер в долари.

33

Анонимен

преди 3 години

Абе какво се случи с доктор Ружа? :-)

32

Анонимен

преди 3 години

Гатанка:Цена има, стойност няма, що е то?Ами отговора е виртуалната крипто-валута.

31

Пожелание

преди 3 години

Пожелавам на всички инвеститори в Биткойн да успеят да си конвертират печалбата в стока или други блага. Едва ли ще има за всички, за съжаление. Най-вероятно парите ви ще останат някъде виртуома.

30

удължава се агонията

преди 3 години

Пазарите и икономиката тотално се разминават. Ентусиазмът не може да е вечен. Рано или късно балонът ще се пръсне. Колкото и пари да изкарат богатите, няма да им е спокойно да си ги харчат, когато наоколо царят глад, безредици и хаос. Всички ще сърбаме попарата яко... Капитализмът е мъртъв... Това са отчаяни опити да се поддържа статуквото. Все едно да поддържаш човек в кома на изкуствено дишане. Иначе не е лошо, да. Който испял да искаха 20-30-50K долара. Обаче макрото не е добре хич.

29

Богат

преди 3 години

До crypto boss - именно! За опитните трейдъри беше ясно.До Емиии - ох, че си тъпичък, как да ти обясни, че ако си купил преди Мънск, той помпа твоята сметка, като вдига цената, а не обратното. Сложно е, знам :(((

28

Crypto Boss

преди 3 години

До БогатС измисления си напомпан Dogecoin Мъск купува Bitcoin.

27

Биткойнът

преди 3 години

...е измислен от умни играчи, които искат да са Независими от банките и да печелят повече от тях. Не заради вас!

26

До 19

преди 3 години

Щом имам акъл да предвидя къде има пари, значи имам акъл да запомня пароли и думи, така че не ми бери гайлето, а си гледай скъсаните чорапи ;)

25

Емиии

преди 3 години

То отвреме - навреме трябва да инвестираш в пирамидата, иначе много бързо ще спихне и повече риба няма да можеш да ловиш. Логично е! Сега Мъск дава 1.5 млд но ще спечели 10 пъти по толкова от будалите, които ще се вържат да го последват, понеже той е мнооооого велик. Да, велик е, ама ЗА СЕБЕ СИ. НЕ ЗА ВАС, МОМЧЕТА.

24

Богат

преди 3 години

До crypto boss - Мънск от известно време помпаше Doge Coin, обаче се видя къде слага парите, а не празни приказки. Има хора, дето вярват Dogecoin да стигне 1, 10 дори 100 долара... Залагам, че Amazon и Безос е следващият на влака. После са Apple.

23

О хо хо

преди 3 години

БИТКОЙНЪТ Е ПРОСТО ЕДНА ПИРАМИДА за мислещи се за много умни. НИЩО ПОВЕЧЕ.

22

Crypto Boss

преди 3 години

Pump and Dump e любимата ми игра! Балъци- мераклии бол. Dodge Coin to the Moon !

21

Анонимен

преди 3 години

Нормално е това, което става. Централните банки държат лихвите 0% и печатат пари като обезумели. Бизнеса търси заместител на остарелите валути ?£¥$

20

Перач

преди 3 години

Помпайте помпайте пералнята на Мъск. Той няма задръжки. Диктатори акционери, наркобосове. Няма проблем

19

Анонимен

преди 3 години

До До 15Ако и забравиш паролата ще те питам какво ще ги правиш биткойте.

18

Богат

преди 3 години

До 17 - Stock to flow моделът предрича цена от около 100 хил. за този цикъл. Аз мисля да държа до тогава. Към титаните на икономиката - Извинявам се, че използвам такива сложни думи. Моля, не ме мразете!

17

До 15

преди 3 години

Ей! Здрасти пак! И аз дойдох да ги видя "разбирачите"! На 30 хил. плюха и хапеха, на 43 плюят и хапят! Дай Боже скоро пак да се засечем в темата на поне 63!

16

Анонимен

преди 3 години

Мъск напоследък *** наред. Това му е поредният ход за всяване на хаос. Вече главите ни се въртят.