27

Анонимен

преди 3 години

Ужасна снимка.

26

334

преди 3 години

Д-р Темнилов е все още ТОЙ, а не ТЯ.

25

Демократ

преди 3 години

Затваряи всичко нановоЗаедно с - баиден ще се преборим сьс вируса

24

Анонимен

преди 3 години

Простотията скочила. Гербаджийски номера!

23

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Ще победим и пандемията! И ще започне такъв живот,ама такъв живот!!! Народът ще лежи и ще яде!

22

Анонимен

преди 3 години

Голям провал с ваксинирането.Докато се мотаят ще скочат заразените и като рипне тоя народ няма да ги сменя тия с избори а със сопи!!!!Още малко да почнат чувалите в камионите и ще има линч!!!!

21

Доктор

преди 3 години

Все пак България не е лошо място за живеене. Ниски данъци. Нормална престъпност. Нормално здравеопазване. Нормално образование. 90 % собственици на жилищата си и земята си. Къде го има това ?

20

Все пак е вторник!

преди 3 години

Винаги е така.

19

ааа

преди 3 години

Е сега ако някой каже, че няма връзка между ходенето на децата на училище и разпространението на вируса ...Но няма да се изненадам, ако утре излезе Кантарджиев или Мутафчиев и каже: Ама те хората не спазват мерките и затова така става.

18

Рязък да

преди 3 години

Новозарезените са 1115 , починалите 89, а излекуваните 804. Колко от заразените са се прибрали от Великобритания , чиято южна част е пламнала от южноафрикански щам на ковид и ваксината на Астра Зенека е изтеглена от Южна Африка защото няма никакъв ефект. Да затварят границите, коловете и училища , защото ще измрем.

17

2Loop

преди 3 години

По някакво стечение на обстоятелствата и странно поредно съвпадение - две седмици след като пуснаха детските градини и децата до 4-ти клас в училищата и се оказахме с 40% ръст в заболеваемостта. Което аз лично предвидих само с обикновена логика и обща култура. Но ***, които управляват продължават да лъжат, че не разбират и някой друг е виновен, че не бил спазвал мерките.НЕ - пускането на децата в училищата е причината. Точка!А те се готвят да пратят още деца в училищата!?!

16

Анонимен

преди 3 години

До икономистЛеко поумняха. Видяха, че не е просия, а бизнес...А кой иска да спонсорира бизнесмени :)))

15

икономист

преди 3 години

До ЛекарИнтересна работа... Явно и при немците има сериозно обедняване, щом не могат да отделят дори едно евро за просяците.Западът не е това, което беше.

14

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарМи тук от кой ще просят? Кого ще обират на улицата? Ще крадат по къщите ли?Ми ако някой се защити и ги утрепе? Ми ако ги заколи?Кой ще защити тези бедни хорица от това, че се трудят, като крадат като нашите Мили Политици!?

13

Анонимен

преди 3 години

Шъ съ Мре!...

12

Лекар

преди 3 години

Практикувам в община с предимно селско население и за двадесет години съм опознал достатъчно добре пациентите си. В последната година има масово завръщане на ромското население, но също и на нискоквалифицираните българи от Европа. От тях знам, че просто не могат да устоят на разходите по наеми, храна и т. н. в условията на безработица, а тук всеки си има домДори ромите са гонени от улицата, няма възможност нито за просия, нито за джебчийство.

11

Щерю

преди 3 години

Пандемия в Кюстендилско, в Пазарджишко - хайде изплюйте камъчето - ромските квартали в тези градове...

10

Анонимен

преди 3 години

Виросо е фалшиф като доктората на пожарникаря.

9

Анонимен

преди 3 години

Плешифия доктор да се маха.

8

Анонимен

преди 3 години

Въъъъъъъъй!Ако знаех, че е по-лесно с клинична пътека да си отлежа, вместо да плащам на жените в родата на долукоментиращите....Въъъъъй!Набълбуках се! Нищо! Арни бяха дамите!