5

Пампи

преди 3 години

Бях предните 2 седмици на Пампорово, първата (с големия сняг) нямаше никой, нито на пистите, нито на лифтовете (на малина не се чакаше). Чувствах се супер спокоен. Втората седмица беше фул гъчканица. Все пак, маски/бандани и т.н. за каране на ски има от преди короната, така че според мен е достатъчно просто да са задължителни в опашката на лифта.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2 Ала бала е това, което пишете. Как си представяте с каска и очила да седите на лифта и още с маска. Няма просто място където да я сложиш. Стига сте тровили българските курорти, те и без това заедно с ресторантьорите и хотелиерите са най-пострадали и с най-големи загуби!

3

Анонимен

преди 3 години

С мерки лиспасяват сезона?

2

Анонимен

преди 3 години

И аз бях преди седмица на Пампорово... Маски само на самата каса и буквално преди да се качиш на лифта. И то даже не маски, а бандани. Някои и без такива са. Така че ала бала.

1

Ozzy

преди 3 години

Конкретно на Памповоро - противно на очакванията, курортът се пука по шевовете, а пистите са пълни. Не виждам как няма да има струпвания там, при положение, че капацитетът на лифтовете е по-малък от желяещите. Опашки се образуват дори на "Стойките". Огромен ужас е на лифта от Малина, който е стар, с малък капацитет и където през уикендите се чака по над 40 минути. Никой не слага маска, освен някой друг заблуден румънец. Обикновено се слагат бандани, които в този случай също вършат работа.