331

Анонимен

преди 3 години

Радев подстрекаваше платените протестъри да палят полицаи. Сега полицията му го връща.

330

Анонимен

преди 3 години

Ангелов си е в съвсем прав в уточненията си. 500 коментара в защита на президентските лъжи, че нямало нищо. Георги Радев вече е получил акт за нарушение на мерките и за хулиганство в 4то РПУ. Заедно с майка си.

329

Читател

преди 3 години

Ядосвах се,когато съм чел коментари за този екземпляр,че си скубел веждите,лакирал си ноктите и за други действия от негова страна, с които природата го е наказала.Трябва да си безочлив ***,за да навлезеш в живота на едно все още дете.Малкият Георги е виновен,защото е син на президента Р.Радев. Българинът, почитан и уважаван от милиони негови сънародници.Никакъв льохман билото Н.Н.или К.А.не могат да спрат Р.Радев по пътя му,към изритването на днешната пасмина,която смуче кръвчицата на народа.

328

Анонимен

преди 3 години

Много ги яде някои хора и ***, че Ангелов върши супер работа.

327

мери

преди 3 години

И той е *** Изпълнява нарежданията на БОКО какво искате повече ще лъже ще маже да ближи герберския ***

326

Анонимен

преди 3 години

Ангелов скрии се и никога не се показваи повече от дупката

325

Анонимен

преди 3 години

аз на този човек вече въобще НЕ ВЯРВАМ !

324

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ангелов! Трябва да се защитят държавните институции, в частност РЗИ, от набезите на Радев

323

Анонимен

преди 3 години

Вече не му вярвам и за ваксините.

322

жалко

преди 3 години

за 30 години се източиха всякакви да ни управляват, но! такава крадлива шайка, толкова бездарнани, толкова безскрупулни типове никога не са били в управлението. толкова са се самозабравили, че на моменти поведението им граничи с психопатия.понякога си мисля, че наистина трябва да заиграе ножа в буквалния смисъл, иначе няма оправяне...

321

S

преди 3 години

Ще ходи на купон момчето, това е най- нормалното нещо. И не е единствения. А този като не е ходил, е стигнал то тук - puppet. Puppeteers без puppets не могат да съществуват. Мислете.

320

Анонимен

преди 3 години

не е бил - този човек ни излъга, как да му вярвам и за ваксините !?!?

319

дедо Ташунко

преди 3 години

Отличен коментар на Костадинка, номер 352!А гербаджите да си гледат срутищата и падащите камъни върху главата им.Да си гледат ремонтите на току що завършените обекти, а с такъв министър като този - нишо чудно в скоро време и чумата да ги тръшне.България не помни досега по-крадливо правителство!

318

костадинка

преди 3 години

Може би министъра на здравеопазването съвместява и министър на вътрешните работи?

317

ак47

преди 3 години

Бил е бил,а на теб министър ***,някой дали не ти го е бил набил,или набил!*** шайка от крадци!Доставят ваксините с месарски микробус,а на гости ходят с катафалка!

316

Внимание

преди 3 години

Абе, как така става, че невзрачни типове като Ангелов стават противни като пристанат на герп?!

315

Анонимен

преди 3 години

докато дойдат тези ваксини хората го изкараха... а освен това идва от най-скапаната и най-евтина ваксина!

314

Ох

преди 3 години

Тоя здравеопазването управи,взе да разбира и от работата на МВР.

313

Анонимен

преди 3 години

Бутилки може да донесе всеки, да ги прасне на тротоара и да каже, че са хвърлени отгоре. Може някой да ги е хвърлил и от по-горен етаж. Може никой нищо да не е хвърлял, а да е имало стъкла от преди. Може и съвестния гражданин да лъже. Може някой да си е оставил бирата на прозореца и да е паднала инцидентно. Всякакви варианти. Полицията е предубедена и разпространява измислени истории, неподкрепени с доказателства.

312

Анонимен

преди 3 години

Защото не се изнасят оперативни данни и защото не се разпространяват недоказани неща особено за непълнолетни юноши. Защото замесването на деца в такива игри се отразява отрицателно на личностното им развитие. Защото като лекар и министър трябва да уважава личния живот на хората. Защото е просто *** далско и гнусно да правиш такива неща, още повече по поръчка на такъв гад, като Борисов.