113

HeinrichHimmler

преди 3 години

Мерките не работят. Убеждаваме се всеки месец в това. Вирусът си вирее. Оставка некадърници ! Невинните жертви, трябва да тежат на вашата съвест господа управляващи мутри!

112

Анонимен

преди 3 години

Това изречение е просто безценно - "броят на излекуваните почти достигна броят на заразените".Спокойно, колкото повече умрели, толкова по-малко пенсии ще се изплащат.

111

УРАААААААААААААА

преди 3 години

Само и единствено Др.БорисоФ може да победивсеки вирус ФъФ ръкопашен бой.

110

пътникосвиденпътнико

преди 3 години

В Библейската книга го пише,всички дя о ли,ще му се поклонят,ще пребъдват ТИЯ,които устоят в ИСТИНАТА.Така че ББ е пътник

109

анонимен

преди 3 години

Правителството да не се плаши от разни палячовци , дето постоянно *** като наритани прасенца , ами да затваря всичко - пълен локдаун като гърците , иначе няма оправия .

108

идва Април !

преди 3 години

ще си платиш за всички мерки и теглилки муттро крадлива !!!за целия терор наречен карантина ще си платиш !!!

107

иво

преди 3 години

Няма какво повече да се коментира неадекватността на Боко Тиквара.На 19 февруари 18.30ч-всички пред министерски съвет.Време е за метене на ***.

106

Анонимен

преди 3 години

А на излекуватине по бързите протоколи колко време още ще им функционират бъбреците преди диализата, колко скоро ще им се прецака черния дроб и като цяло след надрусване по 20 дни с по 4 антибиотика- колко ли време ще се водят оздравели?

105

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да се маха вече тази противна мутра омръзна ни старческата му глупота да отива някъзе да харчи откраднатите милиарди от собствения си народ

104

саки

преди 3 години

Единият,контролираме пандемията,Буда,мерките са правилни,*** Дончев,може и жена!Ами питайте и се доверете за дейността си и простотиите с....Мата Хари!Хората ***,като мухи,а вие ударно харчите,След вас и потоп и то до гроб!

103

do 112

преди 3 години

До Анонимене нали си назначен в Спутник какво се оплакваш

102

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори.Разберете, бе хора, че сте вкарани в капан!Целта на Кюлчо Чемджето БорорисоФ е да ви направи ОЩЕ ПО БЕДНИ И ЗАВИСИМИ.Той се страхува дори и от собсвената си глупост.

101

Анонимен

преди 3 години

Неадекватници, защо правите списъци, като не можете да осигурите нормален процес на вксиниране? Нали уж щеше да има фази, е хората от фазите дори не са уведомени къде и как да се ваксинират. Всичко е един голям хаос!

100

стоян

преди 3 години

Боко Тиквата е тотално неадекватен.На 19-ти февруари-всички на площада.Не трябва да търпим и ден този *** да стои начело на държавата.

99

Анонимен

преди 3 години

Ами изследвайте го бе и новия щам че хората да знаят

98

Анонимен

преди 3 години

НЕМА НИКАКЪВ РЪСТ!

97

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА ПИТАМ ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ ЩАБА..А БЕ КАКВО СТАНА ТАЯ ГОДИНА СЪС СЕЗОННИЯ ГРИП,КОЙТО ИНАЧЕ ВСЯКА ГОДИНА СИ ГО ИМА,ЯВНО КОРОНАТА И НЕГО Е ПОСТАВИЛ ПОД КАРАНТИНА И ИЗОЛАЦИЯ ХА ХА ХА ....

96

Цар Ивайло

преди 3 години

Коги в държавата няма болни, държавата прави всичко правилно. Коги в държавата има болни, държавата се справя най-добре от цял свят. Коги в държавата се повишават болните, държавата прилага възможно най-правилните и либерални мерки, колкото и някои да ги оспорват." Така, ако ги оспорват, значи са правилни. Ако не ги оспорват - значи са божествени. Амаи вие си имате един държавник...

95

Анонимен

преди 3 години

'' Борисов: Мерките са правилни ''..............- Затворете незабавно фитнесите и чалготеките;- Oставете отворени кафенета, ресторанти и театри при намален капацитет- молове и хранителни магазини също нека работят при намален капацитет.

94

Пак сме последни

преди 3 години

И така леко, леко пак сме последни този път по % ваксинирани - 0.82%... Румъния 4.45%, Гърция 3.89% и т.н. Това не са мерки а чист късмет.