11

Анонимен

преди 3 години

До 3 БебоПознавм поне десетина преболедували, които се чувстват много добре. Престанете с паниката и негативизма. А колко ще струва санаториума, май 85 лв на ден, кой ще се облажи,а?Познавам в пъти повече преболедували от работата. 5 починали.Подозирам, а и личният лекар, че съм го изкарал на крак в началото на ноември ... Така излиза, връщайки се назад.До днес имам задух, тежест в гърдите, след 4-5 стъпала на работа спирам, да отпочина и да успокоя дишането и сърцето. Не съм хич паникьор.

10

Петър

преди 3 години

Психиатрите ще имат може би най-много работа. Човек вече не смее да кихне. Такава психоза. Отвратително е. Беше достатъчно да се кажат какви мерки трябва да се спазват. Но от сутрин до вечер да ни заливат със страх, нормално като защита едни хора отричат и се противопоставят, а други от стрес усложниха здравословните си проблеми. Лекарите го знаят много добре, но какво да правят.

9

Анонимен

преди 3 години

Никой не говори за засилване на имунитета с простички, природни неща, а само ваксини и хапчета. Оставят впечатлението, че света трябва да бъде зависим от определени компании.

8

ха ха

преди 3 години

Тия докторя ,не са били никога толкова нагли!

7

Анонимен

преди 3 години

А да, всеки прекарал Ковид да следи състоянието си и да се консултира с богоизбрани капацитети. Изброяват се дори специалности. Благодаря, с никой няма да се консултирам. Аз ще им правя клиентела, за да си изкарват парички, а те ще закриват и дори ще съсипват вече цяла година цели сектори от икономиката. Последното, което ще правя, е да обръщам каквото и да е внимание на лекарски бюджетни хрантутници.

6

Анонимен

преди 3 години

Някои ги удря в мозъка.Сещам се за един,ама няма да му споменавам името,да не ме хакнат.

5

Анонимен

преди 3 години

А ако дойде нов щам? А ако ни удари астероид? А ако ваксините трябва да ги слагаме всяка година?Ако, ако, ако.... Акото най-вече мирише и цапа гащите.И с какво ваксините са по-добри от собствения имунитет? Може би с посоката на трансфера на пари?

4

Анонимен

преди 3 години

Медиите са най-големите виновници. В Португалия заради медийната психоза в дните на на-голям "колапс" като се изпоизвиха по 50 линейки пред болниците , се оказа, че 90% от тези в линейките не са за спешна помощ. Просто са супер психирани и един през друг започнаха да звънят за линейка. Ако слушате медиите ще очаквате като излезете на улицата да се спъвате в трупове, дали е така, имате прозорци или излезте да видите

3

Анонимен

преди 3 години

Страдат страдат, помопозности само да психирате населението. Аз го изкарах и всички около мен, нищо не ни стана, същите сме си като преди. То има един контингент и без Ковид са многострадални Геновеви и пълнят отделенията за щяло и нещяло. За тях такива медийни атаки са перфектни. Пенсионери, хипохондрици, самотно чувстващи се хора, хронично болни. А това , че го изкара половин България, ако не и повече, и дай всичко да е от Ковид.

2

Бебо

преди 3 години

Познавм поне десетина преболедували, които се чувстват много добре. Престанете с паниката и негативизма. А колко ще струва санаториума, май 85 лв на ден, кой ще се облажи,а?

1

ПСИХИЧЕСКИ

преди 3 години

Страдат психически увредени от медиите и ако са имали щастието да са били лекувани в болници.