13

Анонимен

преди 3 години

Комбиниране на ваксини и сега се прилага няма да давам примери с ваксини но се прави и няма проблем до сега

12

Анонимен

преди 3 години

Прав е професора - ваксинирането на малко на брой хора, както е в България, няма някакъв смисъл, освен за самите ваксинирани. За постигане на групов имунитет трябва да ваксинират не по-малко от 150-200 хиляди човека на ден, както правят в Израел - ваксинират по 200 хиляди на ден. В момента ние само хабим ваксините с малкия брой ваксинирани.

11

Анонимен

преди 3 години

Прекарването на вируса за 5-7 дни можело да не бъде раздяла с него,че за колко дни тогава приемат в болниците за лечение от него при това с варианти мутации се появява къде самостоятелни къде след варианти на ваксини с възможности на нови мутаци да избягват антитяловия отговор на пациента като бега от което излиза,че много бега,а пациента колко дни трябва да лежи в болница и да се надява за раздяла с вируса бегач мутиращ що преди да се появи,що допълнително мутирал от естествен,ваксинов отговор.

10

АНТИ

преди 3 години

до 10 алоооо, антиваксърите, вие за себе си в множествено число ли пишете

9

Анонимен

преди 3 години

Всики ваксини са опасни и нямат никакъв ефект забрана за всички ваксини неискаме никакви ваксини спрете тия ваксини неискаме всичкое лъжа и измама няма да стане това което иска те

8

Анонимен

преди 3 години

Когато не просто тестват върху теб медицински процедури, а започнат и да правят експерименти... Май е време да кажеш НЕ?

7

До 5

преди 3 години

Така им е по-лесно.Вместо да водят война-вируси и после ваксини.Чисто и доходно.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе снощи в едно интервю шефката на инфекциозна болница каза,че не се е ваксинирала,ама щяла да се ваксинира.Много нейни колеги казаха същото.Е,ние ли сме най-големите ба-лъци,които ги ползват за опитни мишки?

5

Анонимен

преди 3 години

Удивително! Такива масови експерименти с човешкия живот не са правили дори фашистите.

4

Лего

преди 3 години

Комбинирането на ваксини е изключително опасен ход. Това не е Лего или коктейл да му сложиш няколко вида алкохол. Такива изследвания не са направени от производителите и никой не знае какви ще са последствията. Нарочно карат хората да не искат да се ваксинират. Но така се получава когато популисти и политици започват да изземват функциите на професионалистите - лекари, имунолози и т.н.

3

МИШКИ

преди 3 години

вас ползват ли ви за опитни мешки, че така компетентно се изказвате, като разбирачи

2

Анонимен

преди 3 години

Какво ти пука? И без това ни ползват за опитни мишки.

1

Анонимен

преди 3 години

То и Астра зенека не е добър ход,ама нашите са се набутали с милиони дози и сега се скъсват да я рекламират.А смесването на ваксини би трябвало да се забрани,а не да се правят експерименти с хората.