55

Анонимен

преди 3 години

Защо не се предлага руската ваксина, след като западните ваксини се оказаха провал?

54

Горан

преди 3 години

Омръзна ми от тези! Като гарги грачещи за апокалипсиса, са! Вълна, след вълна, след вълна! Заради тях ще има много повече косвени жертви на скапания вирус! Крайно време е вече да наказват такива, които наистина всяват психоза у хората!

53

Др. Акула

преди 3 години

РНК генната терапия (което е оригиналното наименование дадено от производителя), сега е рекламирана като "ваксина", въпреки че няма никаква претенция да осигурява имунитет и да предпазва от разпространение на вируса. В Индия поискали от Файцър да направят допълнителни тестове за безопасност и ефективност, и Файцър ОТКАЗАЛИ? Съответно, на свой ред, Индия им благодарила за офертата, и им показали вратата... Но нищо, вие се кефете тук на леклама и маркетинг, не на факти и реалност.

52

Анонимен

преди 3 години

Има ли поне един, единствен официално регистриран случай на грип през последната година? Други години по стотици хиляди са само официално регистрираните, без да броим тези, които си го карат на крак или без да са потърсили лекарска помощ. Това вече се превръща в тотален фарс.

51

Поручик Ржевски

преди 3 години

Имало хора, които не живеят в страх. КАК МОЖЕ ТАКА, възмутен съм. По цял ден ги плашиме по всички медии и все още има хора, които не са прежълтели от страх, това е абсолютно недопустимо. Всички трябва да ви е страх, ясно ли ви е. Искам да ви виждаме всички прежълтели от страх и затворени по мазетата

50

Анонимен

преди 3 години

Балта, разберете се с Кантарджиев, който каза, че най-добър и пълен имунитет имат преболедувалите!

49

Анонимен

преди 3 години

Вирусът ще изчезне.Кюлчо Чекмедже Боририс-OFF Барселонски вече почти е изчезнал.Ще останат само лошите спомени.Ще остане и лошата миризма от бибитко, но няма да е за дълго.Долу гЕРП, долу крадците !!!Махай се, дядо Боко Чемеджи-Кюлчев!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Хайко дава 21 милиона евро на белоруската опозиция да свали комунистическия диктатор Лукашенко, а на България защо не дава 21 милиона да свали комунистическия диктатор Борисов, и на фаолцваген не искаха да направат завод а щехме да им работиме най-ефтино!

47

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тъй,тъй...плаши хората.Там сте най...силни!

46

Анонимен

преди 3 години

До гостЗа Eгоистите тези мерки не важат. Балтов напразно си хаби думите, защото който има ум и съвест,така или иначе прави каквото трябва.

45

мери

преди 3 години

След изборите ще бъдем 1-ви в борбата с Ковид сега ще върлува за всички който няма да отидат да гласуват от страх за да гласува твъдия електорат с големите бонуси

44

Анонимен

преди 3 години

До 46Няма да мине това. Никой не иска ваксини които не са никакви ваксини за вирус който не съществува.Може да има 100-200 хипохондрика, малко страхливци и няколко камикадзета.

43

гост

преди 3 години

какво да правим да лягаме и да чакаме да умрем ли или да си живеем и да се радваме на живота

42

Анонимен

преди 3 години

до 37Не е точно така - Никой не иска АстраЗенека, Джонсън и Джонсън и т.н.Хората искат най-доброто - а именно РНК ваксините като Модерна и Файцер, които вече се доказаха в сериозни огнища и почти при всички възрасти.Искат избор - а не тия ще са, защото познавам шефката за България и защото са най-евтини.

41

Поручик Ржевски

преди 3 години

Ако съм изкарал вируса, не трябва да се чувствам недосегаем. Добре, значи като се ваксинирам, пак не трябва да се чувствам така. Значи защо да се ваксинирам? Пак ще съм досегаем, пак ще си стоя с маска...

40

Клаус Шваб

преди 3 години

"Мнозина питат: кога най-накрая ние ще се върнем към нормалния живот? Накратко, никога!"

39

Анонимен

преди 3 години

"Вирусът не е изчезнал, а преболедували се смятат за недосегаеми"То ако преболедувалите нямат имунитет, какво да кажем за измислените ваксини!

38

Анонимен

преди 3 години

Толкова много думи, толкова дълга статия. Директорът на УМБАЛСМ "Пирогов" няма ли по-спешна работа.

37

Анонимен

преди 3 години

До 34Никой не им иска "ваксините"

36

Анонимен

преди 3 години

"Ние силно се надявахме, че хората ще се вслушат в това, което им препоръчваме, и ще го изпълняват. Виждаме, че не го изпълняват и това неминуемо ще доведе до рестрикции, предупреди проф. Балтов"1. Кои сте вие?2. Кое не се изпълянва?3. От кога "препоръчителното" води до рестрикции?4. Кой си ти да налагаш рестрикции?Празни прикаски на някакъв лаладжия. Тогава да махаме маските, за какво да се стараем за измислената ви пандемия. Поне не наглейте.