10

Handel

преди 3 години

Какво значение има дали са доставени ваксините или не? Важното е че вече изчезнаха 305 милиона лева, които уж са платени за ваксини. А колкото до вкасинациите - нали трябва яко да мpем?

9

Анонимен

преди 3 години

Защо ревете така обилно? Ваксините на Астра зенека и руската Спутник са еднотипни- векторни ваксини, нали искахте векторни, а не RNK американските, които били с чип да ви окапелаХАХАХАХ

8

Анонимен

преди 3 години

Да подчерртаем дебело - почти в цяла Европа, ваксините на АстраЗенека не се използват при хора над 55 заради липса на доказателство за ефикасност. Защото ако ваксинираш някой и той си мисли, че е защитен, а всъщност не е, това е много сигурен начин да го убиеш. В България се правим на луди и слагаме ваксините на хора над 55. Щото както винаги, ние се знаем най-добре. И най-вече щото сме ги платили вече. Това е геноцид срещу възрастните.

7

Анонимен

преди 3 години

астра Зенека е пълен шит, вервайте ми

6

Анонимен

преди 3 години

а добър ден - нямало ваксини, ми то и малките деца разбраха че ваксини нема и ни залъгаха с 70 000 дози, колкото да опитаме

5

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ РЕЧЕ:ПО МЕД И МАСЛО Е СИЧКОТО ГЕРБУВСКО !!!

4

Зозо

преди 3 години

До АНОНИМЕНна Астра Зенека самите германци и дават само 20 % гаранция къде са 97 на руските ?Хахахаааа и от Комсомолска Правда ли научи, че руските са с 97%? Да не стане като невидимата ракета само, анимация и руския робот - с жив човек вътре? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

АНОНИМЕН

преди 3 години

Аман от професори в тая държава. То целият ЕС е пълен фалш и *** той ще ми говори че ваксините им били истински. Кои бе *** тази на Астра Зенека самите германци и дават само 20 % гаранция къде са 97 на руските ? Колко ти е комисионната за тази реклама на тези ***? Или руска ваксина или западняците да го духат.

2

Ангелов

преди 3 години

Ваксини ще има за всички ... през 2100 г.

1

Анонимен

преди 3 години

Фалшивите ваксини на Синувак или Чайнавак ги изкупи Сърбия. Вучич от дълбока благодарност по стар комунистически обичай целуваше китайското знаме поради липсата на пухкавите бузи на Си Дзинпин щото му продали ваксини.