51

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какви са тези заглавия! Ледена епоха, температури под нулата.Ай стига бре не може да бъде минусиви температури през зимата. Нечувано, невиждано, епохално! Ледена епоха защото видиш ли температурите решили да си дойдат в нормата! Не знам какви са тези журналисти!Навремето нашите родители са карали по цяла зима само на минусови температури! Като завали сняг ноември и се разтопява чак април, май.А сега 3 дена ниски температури и вече ледена епоха!

50

АнонименГражданин

преди 3 години

Време му е.По младите не помнят,какви зими имаше,какви снегове.

49

Мария

преди 3 години

Колко странно през февруари студ? Да не би вече да е пролет или лято, а може би е от вируса. В момента тий е виновен за всичко, което става - редно и нередно.

48

о ...

преди 3 години

При нас в района на Дунава такава гъста мъгла се спусна тази нощ, че уйча Пупеску с уйня Флориян бяха се хванали за мъглата и директно ни дойдоха на гости.Дечицата подскачаха от радост, ами роднините ни идват от Южна Романия, жудец Олд мамарец.През лятото като тръгнат комарите, ние по Дунава ги ловим и правим хапка за Коледа.Каква голяма благодате Дунава!

47

Вълнаро

преди 3 години

Ние сме наясно, и си лаламе, а псевдо-журналистите си постигат целта: трафик. Ето и аз се вързах :)

46

от Плевен

преди 3 години

Ние вече се подготвихме - имаме една каца със кисело зеле, два чувала с хубаво брашно, олио ..Вчера със синковеца внесохме в хола и 7 кубика дърва. Камината яко бумти ...Къщурката е 220 m2, добра е, има място за 7 песа и 38 котки.Мисля да си пусна отпуска и да ен излизам, след като идват тези големи студове.Жената купи генератор аз ток; всичко необходимо вече имаме.Чакаме големия арктически студ.На избори няма да ходим, страхувам се от covid-19.

45

Анонимен

преди 3 години

"Дунавската равнина например тъне в мъгли"Тъне му главата на калинката Матев. Няма никакви мъгли и нищо не разбира.

44

Анонимен

преди 3 години

аххаха ох майко идва обикновен февруарски ден.. не ледена епоха.. ледена епоха ако дойде -40

43

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 41,Как пък успя да се забиеш в Санкт-Петербург, точно когато там температурата е била много близо до абсолютния минимум за града, който е -36градуса! Скоро време в в Санкт-Петербург температури под -30 не съм чувал да е имало!

42

Не!

преди 3 години

Аман от извратени заглавия ...

41

Анонимен

преди 3 години

... Задава се ледена епоха...А може би и дефицити в образованието? Епоха - колко десетилетия или столетия бяха са горе долу?

40

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

ЗНаех си, че за свлачищата и срутищата са виновни пясъка от Сахара, донесен от дъжда! Той и проби метрото под Перловската Темза! Комунисите са го пратили да прецакат краля-слънце!И добре, че е тоя климатолог да ни обясни как се строи път!

39

Дядо Рейнолд

преди 3 години

Сахара, навремето се е образувала, от фини прахови частици..

38

Анонимен

преди 3 години

в Германия е най-тежката зима за последните 42 години .

37

Анонимен

преди 3 години

Ще нахлуят стада от мамути и саблезъби тигри! Ужас, ужас, ужас! Три пъти, като в древногръцка трагедия!Абе ***, едно заглавие имаш да напишеш, ама и това не можеш!Аз съм патил -34о С в Санкт Петербург, с вятър! Хората живеят и работят!

36

MaйMyнaтa

преди 3 години

Хах, Малък Сечко играе - не се сърди човече

35

.!.

преди 3 години

Значи последните 20 г. май май по малко от -10 -15 градуса по целзии или не е падало или толкова рядко и за толкова кратко, че не се е записало и запомнило! Та предполагам, че и таз "ледена" епоха ще е до окло -3 -4 градуса по целзии! Но виж последните 20-30г ни стана навик януари, февруари месец температуртите д достигат +22 - +27 градуса по целзии, при това за период от няколко седмици! Та така, зе "ледените" епохи!

34

Анонимен

преди 3 години

Явно февруари минусовите температури са нещо шокиращо, ужасяващо и противоестествено. Мноооого prosti ***, ама наистина много!

33

съвет

преди 3 години

Не изключвайте фризерите лед няма да има в края на седмицата.

32

ЛЛ

преди 3 години

Спрете да стресирате хората! Не стига, че плашат с вируси, ами сега и ледени епохи... Много сте зле! Знаете ли изобщо какво е ледена епоха???