10

Анонимен

преди 3 години

И ся ко...

9

до 7-ми

преди 3 години

Че то в Бг , щото не е същото - малко сняг , за който са предупредени и пълнят канавките .

8

Крета Лудото

преди 3 години

Обливат ме топли вълни... Брюксел дава 1 000 000 000 000 евро за Зелена Сделка!

7

Max

преди 3 години

В Нидерландия вали сняг веднъж на 2-3 години, но сутринта като отивах на работа видях, че дори и велоалеите бяха почистени и хората си отиваха на работа с колелетата.

6

Анонимен

преди 3 години

Ех, тази "шайка на ГРОБ"! "Това се случва само в България"! "В Австрия и Германип не затварят пътища"! "На Запад пътищата не се заледяват"! "Водата се отича за 5минута"! "В Западна Европа няма свалачища и потопи"! "Това в Норвегия не било свлачище, а лавина"!!?? И т.н., и т.н. Давайте хейтъри, толупи и червени ***! Вие сте!

5

Анонимен

преди 3 години

"на 300км. от границата с Нидерландия"Явно реши да се похвалиш. Браво на тебе! Ама за виелица 300км са си бая разстояние. При тебе може и да е 26 градуса и там пак да вали и навява. Спомни си далечните времена за теб /преди няколко месеца като си беше в България/ как в София беше студено, пък на морето топло. За 300км.

4

Веско

преди 3 години

До Анонимен 1300 км не са малко!

3

Анонимен

преди 3 години

Еми съвместно с ВВС можете синхронно да се гръмнете. Пълен фейк! Аз вярвам на очите си и на термометъра на терасата си. Нищо подобно няма!

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Намали тревата, педро!!!https://bbc/news/world-europe-55970665

1

Анонимен

преди 3 години

????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!Отдавна живея в Германия на около 300км. от границата с Нидерландия! В момента навън е +6 градуса - ходих да пуша на терасата. Преди 3 седмици падна един сантиметър сняг, и се стопи веднага. Незнам откъде вземате тези данни, вероятно откъдето вземате и данните за болните и починалите от коронавируса.