44

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета

43

Случаен минувач

преди 3 години

Исках да напиша - престанете да плашите.

42

Случаен минувач

преди 3 години

Оххх... Престаните да плешите хората бе! От сплашването до диктатурата пътят е само една крачка!

41

Реалист

преди 3 години

Настинката не е грип или Ковид-19.Грипът не е настинка или Ковид-19.Ковид-19 не е настинка или грип.Мразя да боледувам от грип, а на някои бил любим!!! Спасих се преди 15 години от боледуване от грип, като спрях да пътувам с градския транспорт на работа и вече ходя пеша на работа. ОчевАдно е, че маските, дистанцията, достанционната работа и обучение предпазват и от грип и то много повече, отколкото от коронавируса.

40

ТестКит

преди 3 години

До Анонимен #12хайде, щом си рекЪл, да идва руската ваксина, но да стане задължително ваксинирането.Ако това чакаме всички, че само оправдания и все нещо чакаме.Сега като има ваксини и дадоха списъци за вакснитане при личните лекари, никой не се записва, явно чакат руската. Да одобряват руката и да става задължително. (после да не почнем да чакаме китайската само)

39

Я па я...!

преди 3 години

Въпрос!Къде е грипа??? Други години до това време имаше поне две грипни ваканции! Тази година няма ли грип? Къде ми е любимия грип???Или всяка настинка вече е КОВИД?

38

???

преди 3 години

Има ли още баламурници, които не вярват, че вируса е опасен???

37

ТОНИ

преди 3 години

Има ли още баламурници, които вярват в ''пандемията'' КОФИ 19 ????????????????

36

Criticus Magnus

преди 3 години

За последното денонощие поставените ваксини са 12!!! Т.е. почиваме събота и неделя? А пандемията и тя ли почива тогава? С тия темпове, 6 млн души ще се ваксинират за 500хил денонощия (и това е без да добавяме 3ти март, Великден, лятна ваканция...)... 500хил денонощия са над 1300 години... Да бяха почнали с ваксинацията още от Аспарухово време...

35

Чоко

преди 3 години

Не и тук има протести но те са за НЕЗАБАВНА ОСТАВКА. Нещо което граничи с глупоста на хората. Каква оставка след като има избори след няма и дава месеца. Та нали ако се подаде оставка сега и се завърти парламентарната рулетка , докато се стигне до служебно правителство ще минат два месеца. После още два и изборите ще бъдат средата на лятото. Протестиращите, това ли искате ???

34

Анонимен

преди 3 години

До ФактСлучаите са толкова, колкото наредят да се съобщят, а то е далеч от реалната ситуация! На хората вече им писна от тоя фашистки терор и в много държави започнаха протести. Обаче българинът е овца и му харесва някой да му нарежда какво да прави...

33

Анонимен

преди 3 години

"Броят на починалите за последните 24 часа е 20" Малките градове и селцата не дават справки през почивните дни. От кметствата в селата се съобщават данните за починалите, а те са затворени от петък към 14 ч. Заради пандемията много от кметствата работят на 4 часа. Така статистиката се изкривява. Но реално не работят кметствата, а друг няма упълномощен да подава данни за починали в селата.Отделен е въпроса, че без тест няма как да се знае от какво са починали.Няма лекари в много от селата.

32

доЖурналист за пари

преди 3 години

и ти вярваш че са 20, утре като станат 70/80 ще гиворим пак. Кой събира данни в неделя.....не че е лошо че са 20 но не е вярно за жслост

31

Анонимен

преди 3 години

има двама за разстрел, които експериментират с живота нс българите като доктор Менгеле, Баце и пудела му министърчето на образованието.

30

Журналист за пари

преди 3 години

... при 20 починали (кой знае как) , което е най-ниското за седмицата... журналята лаят като настъпани...

29

Анонимен

преди 3 години

неделя и понеделник е безмидлено да давате данни щото са пълна измислица. Утре ще има поне 1000 и ще кажат 60 починали.

28

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикE па ти нали си дърт *** и коментариите са кинти за теб. Не се очаква да кажеш друго!

27

аско

преди 3 години

всички умрели от ковид !!И новините ви са с Ковид не ги четете !ПСР тест на новините веднага

26

Анонимен

преди 3 години

Само фалшиви новини ! Нищо свестно няма на тази територия

25

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

А колко са жертвите на ваксината за коронавирус? Защо няма статистика за това?