7

До 6

преди 3 години

Дай Боже, чакам Юнайтед да се възроди още откакто Фърги напусна.

6

Анонимен

преди 3 години

Фен съм на Ливърпул, но се стремя да съм обективен човек. Проблемът на Ливърпул е в липсата на свежа кръв. Сити купуват футболисти всяка година и ако забелязвате, те играят почти без център нападател. Имат страхотни полузащитници, които освен играта правят и много голове. Точно такива футболисти Ливърпул нямат. Отпред са с трима класни нападатели, а зад тях е пълен леш. Няма кой да ги захрани с пасове, да направи комбинация, да реши мача с техника и дрибъл. Докато Клоп не разбере това - нула.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да стане. Сити в момента са класа над тях. Мисля че Пул свършиха с тоя отбор. Има караници , има напрежение ... картината е ясна. Всеха една титла в най слабия сезон на останалите и това ще им е. Догодина очаквам Юнайтед да е мощ ...вече градвт стабилен отбор с млади играчи ,които трупат опит.

4

Барба Ганьос

преди 3 години

Еб***ги в мама*та , вратарчето им ги е слаб !!!! Вратарчето не знаеше на кой свят е ...Кноп трябваше да вземе екстрени мерки още при първата му издънка ....

3

Анонимен

преди 3 години

Сити си е Сити ! Не ти Салах,не ти Мане! Но със слаби Челси,Тотнъм и Арсенал, лузърите ще са трети тази година! Пак им е много ! Клоп се помисли за много велик! Финал в шл срещу Тотнъм ?! Уредена титла от 60 години ??!!

2

Еди

преди 3 години

Фен съм на Манчестър Юнайтед, но винаги е добре Ливерпул да бъде размазан !!!

1

Ман Сити

преди 3 години

Лузърпул много си повярваха след 1 титла от не знам колко години, май са 30 ? Сити ги смаза.Алисон си беше кифладжия-вратар още ор Рома! Напред към нова титла ! Гуардиола показа на Клоп,че е нужно постоянство,а не моментен взрив за 1 сезон и край !