101

Анонимен

преди 3 години

Снимката кърти!!!! Свирчовци!

100

Сбогом!

преди 3 години

И на предстоящите избори внимавайте да не замените тиквите с кратуни!

99

Анонимен

преди 3 години

Това изглежда са последните двама ,,марко-тотевци'' които са се навили да бачкат на ,,ишлеме'' тъй като парата вече е свършила.Дано да не ги излъжат хорицата.Все пак ,,ден година храни''.

98

анонимус

преди 3 години

Така ще е... Управлява ни крадец на коли!

97

Щирлиц

преди 3 години

80 години стигат!

96

Анонимен

преди 3 години

Сакън да не викат абреаватурата "***" че курона вироса много са разпищовил

95

Анонимен

преди 3 години

Работете бе,със свирене няма да станат нещата

94

Анонимен

преди 3 години

И тия нещастници ли ще ни управляват ?!?!?Черепа и Фигуранта му вече се подиграват с народа.Събрали 10 клошара и ще правят революция,мишки страхливи

93

Протестер

преди 3 години

Другаря Череп плаща за това!

92

Анонимен

преди 3 години

Сбогом, а не довиждане! Смисълът на двете думи е различен! Така и не го разбраха тези "протестиращи". Няма надежда за България!

91

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

ТИЯ НА ПРОТЕСТА ИМАТ ЛИ ЛИЧНИ КАРТИ ИЛИ СА ГИ ПРОДАЛИ

90

Пурко

преди 3 години

Тези протестиращи са организирани точно от мутрите за да не има истински протестиращи. И тези мутри се опитват да яхнат този фалшив мутри протест.

89

ама надали

преди 3 години

"Национален протест"....ужас и безумие.Ако тия са нацията...То дори вождовете им са заети с влизането в парламента, хахахахах. Какво точно са тръгнали да свалят...и е добър въпроса: за кого ще гласуват(сигурно за обединените отровни лъжци)....смях в залата.Голяма трагикомедия се вихри.Чакам с нетърпение да видя след това кого ще искат да свалят(след изборите де)?Явно са хора без работа с много свободно време,което не употребяват за нещо полезно.Какво точно ще променят с висене?

88

Анонимен

преди 3 години

Добър вечер, *** на чекмеджето. Започва нова седмица. Какво ще се срути този път? Със сигурност няма да е нещо от времето на Тошо, а ще е нещо от времето на Чекмеджето.

87

Анонимен

преди 3 години

Най-краткият виц на света : борис-офф 4.

86

Анонимен

преди 3 години

Срутището герб отива в историята. Много срамна история, дано никога не се повтори! Герберюгите ще ви впрегнем като волове да ремонтирате метрото, пътя Перник-Кладница и т.н.

85

смешници

преди 3 години

Време е да ви кажем довиждане на вас. Идват избори,гласувайте си тогава за който искате и си осъществете промяната за която бленувате. Много безотговорно поведение по време на пандемия да висите по площадите без да ви е грижа за здравето на останалите.Сега е изключително неподходящо време за протести и искания,които са безмислени на фона на предстоящите избори.Хаос ли целите на настане,явно- да.Това ли е промяната,която искате? Никак не разбрахте,че оставки няма да има,нито е момента за това.

84

безпартиен

преди 3 години

От БСП имам по голям страх отколкото всички евреи от Хитлер.Преживях управлението на Луканов и Виденов.Но вече съм стар и нямам сили да преживея Виденов 2.Ще гласувам за Борисов 4 !

83

анономен

преди 3 години

На 04.04.2021 няма да има нищо друго освен Борисов 4!!!!!

82

анономен

преди 3 години

ВСИЧКО това- протестите, жалките опити на Нищоправещия да се прави на борец, троловете на който се плаща за да пишат по форумите- щеше да е смешно, ако не беше тъжно!!!!!!!Факт е че българина иска спокойствие и възможност да работи. И двете неща ги има- сами един елемент с юмруче се опитва да се прави на политик- а той си е жива фуражка!!!!!!!