57

полковник Колев

преди 3 години

...Напълно съгласен съм с генерал Вашингтон,че трябва да защитим тази млада нация. А заплахата господа са евреите...реч на Бенджамин Франклин от 1787г. Какво е давало основание на този държавник да има подобни опасения още преди 250години?

56

ил

преди 3 години

Поляците са виновни.Агресори.

55

Роза

преди 3 години

До полковник КолевВсъщност тези,които са "драскали" по гроба,не са написали обида за покойния,а са казали една истина за него-че не е осъден.Извършил е престъпления,а не е бил осъден.Правосъдието не си е свършило работата и това трябва да се знае.Потомците на невинно убитите жертви заслужават поне това символично "възмездие"!

54

полковник Колев

преди 3 години

Тези които са драскали по гроба и не са уважавали един умрял,за наказание да изживеят един нов холокаус - който е пак крайно време наложителен...

53

Demonaz

преди 3 години

Да,да ясно. Кажете за червените кхмери какво са правили, а ? И ***-хувейбини? Също някоя дума за черните в южна африка, които са получавали помощ от сесесере да убиват бели фермери.

52

До 50

преди 3 години

Бате, оооо колко си п*рост :D

51

anonimen

преди 3 години

da poptavim pisee taka a ne raka

50

anonimen

преди 3 години

na ednata ot tyah pishe raka i nie byahme kato vas i viee ste doidete pri nas ranno ili kasno

49

Мяу

преди 3 години

Не само Герб управлява с Пеевски_ДПС. С тях управляваха всички през прехода. Борисов се бореше против Орешарски, защото управлявал със задколисието .След като Орешарски стана(С)да(Д)седне(С,) Борисов, последният изгради с Пеевски империя на злото!!

48

Анонимен

преди 3 години

Пълен *** е бил, няма какво да го мислите. Жалко, че не са го хванали на времето... След края на ВСВ основно военнопрестъпници, всякакви *** са избягали в Южна Америка, САЩ и Канада, предимно с фалшиви документи. Защото са имали пари и злато да си платят,а обикновените войници са възстановявали разрушенията на войната.

47

Мяу

преди 3 години

Ако го нямаше Сталин, нямаше да има избити толкова много избити руснаци на първо време.Това е един болен мозък в историята. Има и още други.

46

Мяу

преди 3 години

Е като имал толкова пари, изхарчил ли ги е? Умрял като скот?

45

Мяу

преди 3 години

Без Сталин българите щяхме да сме заедно с германците и щяхме да имаме по_добър живот. Защо? Защото след войната, За двете Германци отиваха най_хубавите стоки от соц.страните и най_хубавите стоки от запада. Те бяха витрините на Изтока и Запада. Ние ядяхме *** за т.н.вътрешен пазар.

44

Мяу

преди 3 години

То не само Герб управлява с тях. Всички от прехода управляват с тях и ги крият. Борисов се бореше срещу Орешарски, защото управлявал със задколисието .След като се намести на мястото на Орешарски, изгради империята на злото с Пеевски.

43

Додо

преди 3 години

Интересно, германската полиция разследва ли това престъпление на омразата, каквото оскверняването на гроб? (За бавноразвиващите се: това е риторичен въпрос.)

42

Анонимен

преди 3 години

До Мяу А сега защо ГЕРБ управлява с Пеевски -ДПС

41

неандерталец

преди 3 години

руснаците кога ще ги осъдят за техните престъпления

40

V

преди 3 години

SS са били разследвани за подкупи и злоупотреби още 36 година с първия конслагер Дахау .Нацистите първо са се опитали да се борят със злоупотребите и корупцията в лагерите и не само в тях но после са разбрали че не е възможно да се справят. Губернатора на Полша също е осъден. Химлер е разследван но е бил чист. За сметка на това всички под него са крали и са вземали подкупи .А след войната като отварят сметките на Гьоринг се хващат за главата .Гьоринг е крадял като наш боко и с *** си.

39

ВЕЧЕ ЗНАМ ...

преди 3 години

НЯМА РАЗЛИКА , МЕЖДУ НАШИТЕ КОМУНИСТИ И НЕМСКИТЕ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ!СПОМНЯМ СИ , КАК В МОЕТО СЕЛО , НАБЕДИХА КОМШИЯТА НИ ,ЧЕ ИМА КАРТЕЧНИЦА НА ТАВАНА НА ПЛЕВНЯТА...И ГО ПРАТИХА НА ЛАГЕР!БЕШЕ , АБСОЛЮТНА ЛЪЖА , ЗАЩОТО ТАМ РЕДОВНО ИГРАЕХМЕ НА КРИЕНИЦА..!ЧОВЕКА ГО ВЪРНАХА....ЗА ДА УМРЕ У ДОМА СИ !МНОГО ДРУГИ ОБАЧЕ ОТ СЕЛО ...ИЗОБЩО НЕ СЕ ВЪРНАХА!ЗНАМ ПОДРОБНОСТИ И ЗА РУСКИТЕ СИБИРСКИ ЛАГЕРИ!НЯКОИ ОТ БИВШИТЕ БЕЛОГВАРДЕЙЦИ СЕ ВЪРНАХА ОТ ТАМ ....И РАЗКАЗВАХА СТРАХОТИИ!

38

Роза

преди 3 години

Според мен този Копе си е получил наказанието,но по друг начин.Представяте ли си какво е да живееш толкова години след войната все в страх?!Страх да не те арестуват,страх да не те открият някои от близките на избитите концлагеристи,страх да не те застреля непознат на улицата...Колко много страхове!Сигурна съм,че в края на живота си се е молил Бог да го прибере по-бързо!А иначе,неосъдени престъпници има в цял свят!И в БГ ги има предостатъчно!