35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39 Тия опорки с чиповете не важат Харалампи. Пробвай нещо ново

34

ЩАБ-ът

преди 3 години

Mного сте отворени. Дайте да ви заразим нарочно с ковид. Нали не е страшно! Ще го преболедувате, не е проблем. Искате ли?!

33

ЩЯХА ДА РДЗБЕРАТ...

преди 3 години

НЕ спазвайки мерките за новия щам на Ковид- 19 : " това ще ни изиграе лоша шега"! Проф. Богов, как може да се обясни на твърдоглави хора за да бъдем разбрани? Не може с длето, чук и фуния да им се налее възпитание, образование, култура! Ако се обясни на аборигените от джунглата, щяхя да разберат, но българина е твърдоглаво племе...! Погледнете, София на 6-ти февруари, масово без маски. Това са хора от цивилизования свят... , а не стадо! Хора, запомнете: Не робувайте на ината си, а на разумът си!

32

Анонимен

преди 3 години

Получени са строго секретни данни от Разузнаването !В полунощ в събота са доставени 2 (две) щайги с чипове!Те ще се слагат с ваксината АСТРА ЗЕГЕРКА!УУУУУУУУЖЖЖЖЖЖАСССССССТТТТТТТТ!!!!!!!!!!!!!

31

Северозапад

преди 3 години

...и новият пик ще е на 3 и 4 април? Познах ли? Ах, колко удобно!Всъщност това е поредната масово тиражирана идиотщина. Помните ли как ни плашеха Тулупа, Генерал Смърт и оня *** Балтов, че в средата на януари ще има пик на заразените, как ще мрем като мухи и на улицата ще прескачаме трупове!? Е, и каква стана тя - не само, че нямаше пик, ами и заразените спаднаха толкова много, че включиха и ангигенните тестове, белким си оправят стъкмистиката!

30

Асанко Шекер мала

преди 3 години

Професоре, аз исках да спазвам мерките, но нямах желание......................

29

Чичето

преди 3 години

Всичките "мерки" са си чиста проба Пунта Мара. Колкото сме преборили спина и обикновения грип, толкова ще преборим и короната. Просто ще удължим агонията, ще се ошашави народа и ще се съсипе икономиката. Испанският грип е взел за две години над 40 млн жертви, и е изчезнал безследно - без ваксини, локдаун и прочие идиотщини. А в случая с короната вече е очевадно, че някой просто ще направи луди пари, и вече са сложени яки юзди на стадото...

28

проф.Тазобедрев

преди 3 години

Богич, почти година такива като теб мелят глупости на кило.Може и да има вирус, но не е това което ни се втълпява.

27

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо няма задължителни мерки и там всичко работи нормално?

26

Клаус Шваб

преди 3 години

"Мнозина питат: кога най-накрая ние ще се върнем към нормалния живот? Накратко, никога"!

25

Анонимен

преди 3 години

Какъв ковид-19, какви мерки, какви пет лева! Ако не бяха анимационните филмчета които Путин прожектира всичко щеше да свършило и забравено, най-много 2-3 милиарда на бяха загинали, Русия щеше да бъде унищожена, в САЩ при най-лошие симулации максимум 150 милиона жертви. И всичко щеше да тръгне отново с разцвет на икономикат и потреблението както след ВСВ, и много ресурси от територията на Русия, но Путин провали всичко с филмчетата и сега вечено ще има мерки и маски на Запад.

24

Чичето

преди 3 години

Неспазването на мерките ще ни изиграе лоша шега? Може би. Но спазването им ще ни изиграе още по-лоша - и то сигурно!

23

еееех

преди 3 години

Трудно се живее сред толкова професори и специалисти по всичко!

22

България-дом на...

преди 3 години

......МИЛИОНИ ПРОФЕСОРИ.............и още един ''професор'' се изходи по темата!

21

Анонимен

преди 3 години

Този така като му гледате снимката, мислите ли че казва истината ?

20

Анонимен

преди 3 години

А на бас,че прогнозите ще се окажат верни. То те си пишат сами сценария и после хоп, станали както ви казахме. Какви врачки били тия политици ей. Само се чуде защо техните заплатки не са спрени за общото благо

19

Анонимен

преди 3 години

Хартиената ковид кула е критично наклонена, но трябва да и дадем едно финално побутване. Мисля,че е време всички да излезем на свеж въздух.

18

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно на овчаря, ако много от оФцете са изоглави и шугави...Една да скочи в пропастта и другите ще я последват.

17

Клаус Шваб

преди 3 години

4-тата помпа на г-н *** Же!

16

Анонимен

преди 3 години

На сайта на Мариинский може да се види, билетите са разпродадени за седмици напред почти всики места са заети.