162

до 104

преди 3 години

"Македонците могат да си застроят целия площад с "древногръцки статуи", но в задния им двор се раждат албанци."Статуите нищо не означават, щом реалността е подмяна на населението!

161

Даскала

преди 3 години

Първанов, твоя приятел Борисов , когото ти направи генерал , безпринципно , изпълнявайки плановете на Доган , се оказа най-мрачната персона на безкрайния ни преход към демокрация!Нямаш ли капка срам и укор , че си издигнал една мутра ?Или ти платиха щедро?Срамота!

160

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с Радев, Пърнанов беше цвете.

159

Некъф

преди 3 години

*** долни, де е македонията ?!?Продадохте я на Тито и Сталин ли !?!Не смейте да повдигате въпроса и отклонявате вината си кирливи бok.л.y.ц.и

158

Нека

преди 3 години

Нека обясни вашия шеф агент Иван той е наясно .Агент Иван работил за ДС на комунистите.

157

1

преди 3 години

Гоце айде да обясниш кои са враждебни Българите или Македонците.

156

до 161

преди 3 години

По извратено мислене и внушение не съм срещал.

155

Млъкни

преди 3 години

Агент, Гоце....трипероносец и крадец.

154

До 145

преди 3 години

Те може и да се примирят, защото тяхна е "заслугата" за това статукво, но за щастие са малцинство !

153

Анонимен

преди 3 години

Айде сега, поредният изцапан политически за...ик който ще дава оценки.Вече не ми се слушат подобни личности, не виждам какво могат те да ми кажат.С така наречените македонци няма как да не сме враждебни те сами правят това. Не ми трябва да се прегръщам с хора, които искат да ме ограбят и ме мразят.Защо аз да ги мразя ако се държат прилично? Не би имало нужда. Но при тези обстоятелства при това тяхно нагло и просташко поведение няма как да е друго.Така че Първанов по - добре да спре

152

Анонимен

преди 3 години

До за агент ГоцеНикой в Европа освен Хитлер не мисли че македонците са българи. Хитлер губи и така България остава сама във война срещу САЩ и Англия и Германия и чака да я орежат до Стара планина. Единствения шанс на Георги Димитров е да лавира и протака. И успява да спаси страната.

151

Щирлиц

преди 3 години

"Сега македонците имат различно самосъзнание - ние трябва да признаем тази различност" Неокомунистически антибългаризъм в действие.Нищо ново.Затова на такива другари им пречи сегашният Президент,те не понасят инакомислие,извън теснопартийните печалбарски граници.

150

Анонимен

преди 3 години

До 155Македония е на пътя на България към пристанищата на Албания. НАТО кара Тито да избие българите и албанците в Македония и така блокира СССР да се върже по земя с Албания.

149

Dino

преди 3 години

Goce bil pochten? PFU.....

148

Анонимен

преди 3 години

До за агент ГоцеНищо нямаше да дадем, а щяхме да си върнем и Северна Македония и покрайнинте. А сега нищо. Не Георги Димитров загуби Тракия и Макеодния така че няма основание да го обвиняваме заради царя и НАТО.

147

за агент Гоце

преди 3 години

най-правилната политика е да тази на Георги Димитров (Тарабата) Пиринска Македония да се даде на Сърбия, заедно със Северна Македония, заедно със шоплука за да се спази желанието на Русия. Някой знае ли какъв чин са дали на Георги Първанов от ГРУ след като КДС беше прехвурлено към руските тайни служби?

146

Анонимен

преди 3 години

България никога няма да признае третия пол.

145

Благоевград

преди 3 години

България ще спази Резолюцията на ЕС и българският съд ще регистрира до 01.06.2021 г. всички македонски организации в страната.В противен случай ще има определени санкции за България от ЕС.Македония ще влезе в ЕС без България.

144

Анонимен

преди 3 години

Тито бил минал на страната на НАТО. Не е минал на страната на НАТО, а през 1951 година Титова Югославия моли САЩ да влезнат в пристанищата им, за да попречат на съветската инвазия. А отношението на Тито към българите в Македония е съвсем друга тема. Кървавия божик, Тито нарежда да се избият през 1945 г. 1200 българи, по късно през същата година са избити още над 20 000 българи, за да се засили "македонизацията". Така че, не опростачвайте нещата, и Първанов да ги каже и тези неща.

143

Агент на ДС

преди 3 години

Докога агентите на ДС,като Първанов,Каракачанов,Бойко Борисов ще ръководят животът ни?