40

Всезнайко

преди 3 години

Докога ще позволяваме някой да решава какво ще прави с нашите деца без да се допитва до данъкоплатците които им пълнят джобовете

39

Анонимен

преди 3 години

Проверка

38

Анонимен

преди 3 години

ТЕСТВАНЕ В СМИСЪЛ ПИСМЕНА ФОРМА НА ПРОВЕТКА НА ЗНАНИЯ,А НЕ ТЕСТ ЗА КОВИД.ЧУДЯ СЕ НА ТЪПОТИЯТА НА НАКОИ!

37

Антигенни тестове

преди 3 години

Днес сутринта заведох детето на ясла там ми казаха,че ще се правят на децата антигенни тестове по желание.Малко по късно в пощата на голямото ми дете дойде писмо с анонимна анкета.Въпросът беше дали сме съгласни да се правят антегенни тестове на децата.Нямам поглед над нещата,но си имам мнение за случващото се,но се надявам да не съм права.

36

?

преди 3 години

"Допълнителен разход за тестване, който можем да си позволим, защото той не е малък, трябва да бъде насочен към системата на образованието"?? Пак за пари говори, чак замирисва! А какъв е смисъла от тези тестове, ежедневно ли ще се правят? Браво бе, експериментите с децата продължават, то затова и ги вкараха присъствено в училищата.

35

до 34

преди 3 години

НЕ Е ВЯРНО, че на гимназистите им се дава възможност да учат дистанционно за тези две седмици, които са обявени присъствени! Въпреки опцията, предоставена в заповедта на министъра. В повечето училища, учителите категорично отказват да обучават дистанционно, след като преподават и присъствено!

34

Дааа

преди 3 години

Да се надяваме, че скоро ще бъдеш изритан и ще ходиш да си въртиш бизнеса лично, а не с подставени лица.

33

Анонимен

преди 3 години

"Кой ви излъга, че ходенето на училище е по желание?Сигурни ли сте, е страхливите директори одобряват такива молби за дистанционно?"---АБСОЛЮТНО. Който родител е подал молба детето му да продължи да учи дистанционно, той е получил тази възможност. Именно защото директорите са страхливи. Обикновенно това са ковид-паникьосани родители, които са особено "активни" и директорите не искат да си имат неприятности с тях, като им откажат.

32

Анонимен

преди 3 години

Г-н министре, махнете незабавно интерактивните дъски от училищата! Допитахте ли се до офталмолозите какъв ефект имат върху зрението на децата? В класната стая се оказа по-вредно от онлайн!

31

Анонимен

преди 3 години

Кой ви излъга, че ходенето на училище е по желание? Сигурни ли сте, е страхливите директори одобряват такива молби за дистанционно?

30

Анонимен

преди 3 години

"Чети преди да тролнеш ! Става въпрос за тестване на знания.."--------Ха ха вярно някой трябва да чете - НЕ става въпрос за тестване на знания, а за тестване на децата за ковид. Айде сега - скрол нагоре към статията, приложи умението 'четене с разбиране' (усвоява се в началните класове) и чак тогава ни демонстрирай умението 'писане по форумите'. Със здраве!

29

Анонимен

преди 3 години

"От както пуснаха от 1-4 клас, сме през седмица болни ! Нестига че тровим детето с лекарства, ами и родителите сме болни и не ходим на работа !"........Айде без тези мелодраматични вопли, моля! Пуснаха 1-4 клас, първо - без да е задължително ходенето (не се пишат отсъствия), и второ - който желае, може да си остави детето на дистанционно обучение. Става само с една молба до директора. Така че - затваряте си детето вкъщи, ако искате - и вие се затваряне - и проблем нямате. Аман.

28

Анонимен

преди 3 години

Само да смеете да ми пипнете детето да му бъркате с тия пръчки в носа - света ще ти се види тесен, министърче...

27

Анонимен

преди 3 години

...Обърнете внимание колко намаляха тестваните за ден напоследък... Явно бизнесът замира... Ми ДА ГО БОДНЕМ НА ДЕЦАТА ТОГАВА! За държавна сметка! Ура, измислихме го пак!

26

Анонимен

преди 3 години

С какво ще ги тествате? С PCR инструмента за изследване на биологичен материал, който според създателя мчу е АБСОЛЮТНО НЕПОДХОДЯЩ да се използва като тест? И резултатът от него е пряко зависим от настройките за чувствителност, задавани според политическите потребности? Не, БЛАГОДАРЯ.

25

Анонимен

преди 3 години

Има залежали тестове, трябва да се използват. Фирмите на близките на властимащите знаят само две аритметични действия - събиране (+) и умножение (х). Минус и деление в гербавата аритметика не съществуват!

24

1-н

преди 3 години

Кво тестваш бе нещастникХората ваксинират данъкоплатците тоя тествал- да не са залежали тестове на некой вносител, а?

23

Анонимен

преди 3 години

Тоз, само кат му видиш очите и ти става ясно че не знае къде се намира. Джибра отсякъде брат. Торбите под очите, са му по-големи от чорапите. Костюма кат на закачалка седи. Хилав и с едни гоолееееми торби под очите. А бе с една дума - АЛКОХОЛИК.И неграмотен. Само кат го чуя да казва: УчИтИлитИ, УченицитИ, заплатитИ, тестовитИ... И е министър на образованието??? То той неграмотен, министър на образованието го сложили.... леш, бе, леш.....

22

Анонимен

преди 3 години

Вълчев ти се тестван многократно. И всеки път излиза един и същ резултат - ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!

21

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вълчев да ме образова какво ще е лечението на ученик без да има оплаквания и клинична картина но с положителен тест(бърз тест)?! Може би и ренгенологичната диагноза ще изисквате... неоснователно и малко подозрително.