46

Анонимен

преди 3 години

Със това Евро вече ще ударим дънито. ...Ще бъдем Африканците във Европа

45

Шиша

преди 3 години

Засменявали сме го от 2007

44

Шиша

преди 3 години

Сменяме двдовия

43

Realist

преди 3 години

И тогава ще я прокопсаме.... Тук един антигенен тест струва около 30 лв ,а навън 30 евро! Така че кое колко ще струва е ясно въпреки успокоенията на политиците. А пък "случайно" ако отърват валутния борд... е тогава ще видим що е глад - реалния курс е 1 към 4... Не в полза на лева разбира се.

42

Елена

преди 3 години

И мин.пенсия ще стане 150 евро,а хляба 1 евро.Честито Минке!

41

пияница мистик

преди 3 години

До Активист на БСПАаааааа, сега ми стана ясно защо си от БСП. Такава пенсия, 1410 лв само един комунист може да взима :))) Дано не те прочетат другите пенсионери-комунисти с по 300 ле пенсии, дето вият на умряло, че са гладни, бедни и боси и че ГЕРБ им е виновен, че ще те намразят

40

пияница мистик

преди 3 години

"Не е добре да се инвестира всичко само в депозити и имоти, само в собствената си държава и валута, най-доброто решение е диверсификация"===Тоя експерт да вземе да се гръмне. Вярно имотите паднаха, но наемите - НЕ! Ако имаш сега 10 апартамента и ги даваш под наем, пак ще взимаш 5 000 на месец. За продаване сега не му е времето. Инвестицията в долари и злато също е разумно. В "Тавекс" продават и двете. Слагаш ги в една касета в ЦКБ и забравяш какво е инфлация. За криптовалути не е Ок сега

39

Анонимен

преди 3 години

Все ми е тая. Имам си покрив над главата и не инвестирам в нищо друго. Отгледал съм си децата и съм ги изучил. Сега те си гледат своя живот, а аз си Харча парите и си живея моя живота, докато мога...

38

Щирлиц

преди 3 години

До ЧукундурНа турското знаме се мъдри полумесец,но турците не са кацнали на Луната,нали?

37

Щирлиц

преди 3 години

Николай Василев,който започна да усъвършенства БДЖ,закривайки маршрути с лека ръка?Ужас!

36

Анонимен

преди 3 години

Суверенитет и?.

35

Активист на БСП

преди 3 години

Сега вземам 1410 лв,тогава ще вземам само 710 евро пенсия...

34

Кондуктора

преди 3 години

Маняци, какво мислите за криптовалутите?Да инвестираме ли по малко?

33

Чукундур

преди 3 години

Що се лъжете ефендилер? Каквото и да приемете,евро,долар,рубла,юан,лира,пак фукара ще си останете.Рая сте били рая ще си останете.Дали бедни с лев или евро каква е раликата? Само едно не мога да разбера,защо парата ви се нарича лев демек лъв и такъв имате на герба като сте овце всичките?

32

Анонимен

преди 3 години

продължение на почти една година бяхме облъчвани да мислим, че милиони ще умрат, освен ако не се откажем от всякакво подобие на нормален живот, докато всъщност се въвеждаха дефектни тестове, които просто откриват неактивни вирусни частици, не представляващи заплаха за здравето. Докато собствениците на малък бизнес бяха принудени да жертват всичко, което притежават, богатите погълнаха както пазарния им дял, така и имуществото им, загубено от тях заради затворените им предприятия.

31

Handel

преди 3 години

Мамка му и прасе! Тоя сега ме хвърли в музиката - къде да инствестирам милиардите, с които ме обезщетиха за загубите от коронавируса? Пр такъв сериозен проблем направо ще взема да ги върна, та на тиквoча да му е вътрешно и да го боли главата!

30

Wc

преди 3 години

ПРИЕХА ГО НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЬРЖАВИ СЕ РАЗПЛАЩАТ С ЕВРО.ПЕЧАТНИЦАТА НА ЛЕВОВЕ И ЛЬВОВЕ ИЗМИСЛЕНИ УМИРА.

29

до 26

преди 3 години

Подмяна на критериите за полицейските автомобили е направил Узунов. По силата на споразуменето е посочено, че трябва да се закупят високопроходими автомобили. Узунов заменя критерия високопроходими автомобили с "автомобили с висока проходимост". Нищо общо няма двигателите дали ще са китайси или дубайски. Не заблуждавайте хората!

28

Българин

преди 3 години

Няма ли поне реален коментатор за тея пропагандни внушения. Няма никаква реална перспектива скоро да въведем еврото. Решението за влизане в евозоната е политическо и държавите членки на еврозоната няма да ни допуснат независимо от техническите критерии. Каква 2024 до 2030 няма да ни приемат.

27

Ямболски цървул

преди 3 години

.......и автоматично обедняваме 2 пъти!