19

Анонимен

преди 3 години

Китай "фокусира ли се върху износа на зехтин" НЯМА ДА ВИДИМ повече истински зехтин

18

Анонимен

преди 3 години

Аман вече, изядоха рибата в океана,колкото остана я изпоизтровиха с радиация, сега и на зехтина се втурнаха, който и без това е отчайващо скъп.....

17

Анонимен

преди 3 години

До аз да ви обадяИ за две години японците са успели да научат населението си да ползва зехтин, че и да посадят маслинови дървета, те да достигнат стопанска зрялост, да започнат да правят зехтин и да го изнасят с хиляди тонове?:))) Ако ти кажа, че си страшно интелигентен не се връзвай на думите, а приеми, че съм с чувство за хумор.

16

Анонимен

преди 3 години

Прочети къф бой ядат румънско-руските войски даже от нечувана Бг. "Великите сили" на гръцкия фронт -тоже.

15

аз да ви обадя

преди 3 години

Работата е съвсем прозаична , нямаща общо с вкусовете им- просто преди 2 години Тръмп наложи много високи мита за зехтина на най-големият производител в световен мащаб и на испанците им се наложи да търсят нови пазари , което става с наемането на 2-3-*** известни готвача , за да приказват колко по-вкусни са им манджите . и на 2-3-*** които да пускат статии за предимствата на дадения продукт за ЗДРАВЕТО и ДЪЛГОЛЕТИЕТО.Спомнете си истерията с "годжи-бери", хималайската сол и др.под.

14

Анонимен

преди 3 години

Японците са страшни симпатяги. Пътувам често по проекти там, майка ми дори на времето специализира там и живя години, та имаме много приятели. Много са отворени към новото- радват се на чуждите празници, радват се на Коледа. Абе, радват се на всичко. Зехтинът е нещо непонятно за тяхната кухня, използваща корено различни масла за готвене. Но, уви, адаптират се към всичко. Не са като наш *** да пее как неговото си било най-добро и как чуждите кухни не стават и как другите били много глупави.

13

Анонимен

преди 3 години

То в Япония и кисело мляко правят отдавна. Имам предвид истинско, а не пластмасовото, което пием в ***.

12

figil

преди 3 години

До Totenkopf Като не ти харесва , селектирай само новини от България ....

11

Totenkopf

преди 3 години

Ей, това е най важната тема в БГ, зехтина на японците! Надвихме си на масрафа!

10

пияница мистик

преди 3 години

До 12Не само японците биха бояришниците. В "Зимната война" финландците яко им сипаха да ядат. избиха 250 000 съветски ватника. Само Симо Хаюха избил с пушката си към 1000 съветски пияници и онези като му чуят името и се крият в миша дупка. В Афганистан също ядоха бой. И добре че ВСВ САЩ и Англия им помагаха с пари и храна, както и с оръжие и откриха втори фронт, че уж *** да я спечелят тази война. И Турция няколко пъти са ги били

9

пияница мистик

преди 3 години

Зехтин само на салата. Говоря за екстра върджин. Не се готви с такъв зехтин, защото над 70 градуса си губи свойствата и става дори канцерогенен. Скоро си купих от един магазин зехтин за готвене. Така пише на етикета. Шибнах 3 литра във фритюрника с една лъжица свинска мас и сега картофките стават извънземно вкусни

8

Анонимен

преди 3 години

До До 2:/7Такава простотия като твоя пост отдавна не бях чел.

7

Анонимен

преди 3 години

До До 2:За смъртта на капитализма слушаме от 1917. Сменете плочата най-после. Япония тепърва ще фалира, а блатная е перманентно фалирала, а населението и не е нищо по-различно от стадо маймуни. ***, гопници и праститутки.

6

До 2:

преди 3 години

Много филмчета си гледал за Япония.Япония е най-заборчнялата държава в света, ако толкова средства бяха изсипани в България, то улиците навсякъде, дори в селцата щяха да са от чисто злато.Въпреки тоталната филмова пропаганда за такива като теб, японците са нещастници живеещи в хартиени домове, стаи 1.5м х 1.5м, в ужасна скъпотия, късметлиите карат Хонда-Фит, ако има все още млади жени се снимат в долнопробно порно, а мъжете бачкат по 80ч на седмица.Неизбежният им фалит предстои.

5

Анонимен

преди 3 години

Ние пък си отдглеждаме Тиква !

4

Анонимен

преди 3 години

Ако япония не беше загубила войната, щехмеда говорим на немски в цяла европа

3

АнонимеН

преди 3 години

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ПОСТНЕШ ТАКАВА СМЕШНА И МАЛОВАЖНА СТАТИЯ!

2

Не извратен тип

преди 3 години

Япония имаше късмета да загуби войната,сега щеше да е като Северна Корея или Русия

1

Анонимен

преди 3 години

Шшшшшшшшш ***, кви са тия простотии.