16

.

преди 3 години

Aхаа, ще ги преградят с гипсокартон, и всички съседи ще знаят, когато някой е ял боб или ряпа... :)

15

Г.Т.

преди 3 години

В България мислят как да превърнат празните домове в офиси ...

14

Анонимен

преди 3 години

Да ги преобразуват и дадат с приоритет на авганистанци и сомалиици. Те са им най-скъпите. До 20 години големите градове ще се превърнат в гета и на нормалните хора ще почнат да се завръщат към малките градове и селата.

13

Анонимен

преди 3 години

пандемията ще кара поне още две годиниА после не е известно как ще тръгнат офисите

12

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че пандемията ще продължава вечно, по-скоро някои работодатели разбраха как при работа от дома спестяват разходите за наем, ел.ток, консумативи.

11

Бизнес

преди 3 години

Достъпни жилища? А тия хора после за какво ще бачакат? Така ще се намали зависимостта и контрола. Хората ще почнат да мислят за други неща, освен за работа, почивка и плащане на сметки. Това ли искаме? Не се прострелвайте в крака.

10

Германия

преди 3 години

е бита карта, от Берлин отговарят пред Пекин и Император ШиЗинПин!

9

Rex

преди 3 години

Миналата година януари преди пандемията имаше изследване за процента работещи дистанционно в страните от ЕС. България и Румъния, великите ИТ центрове, бяха на дъното с 0,2% (нула цяло и два)! Начело бяха държави като Холандия, Австрия, скандинавските, в които процентите тогава варираха от 5 до 15%. Това само показва нивото на изостаналия манталитет тук. Масово в Бг се държеше на следене с око вместо на свършена работа - щом е в офиса работи, вкъщи не. Да, но пандемията показа друго.

8

Анонимен

преди 3 години

С други думи, "пандемията" ще е вечна

7

Анонимен

преди 3 години

При положение, че хората започнаха да работят все повече от дома, преобразуването на офиси в жилища ще направи от офисите... офиси.

6

това

преди 3 години

това се случва и софия - пазара на жилища остана стабилен, и за собстеници на малки офиси това се оказа начин да спечелят пари

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИдеята е, че работата то вкъщи не е толкова лошо нещо, хич даже, и пандемията тласна нещата в посока, в която отдавна трябваше да отидат. Отдалечената работа ще стане още по лесна в близките години със сателитните съзвездия за бърз интернет от всяка точка на света и развитието на виртуалната реалност.Тези неща биха имали големи последствия за градовете, защото може да изселят от градовете значителен брой хора с високи доходи.Ще поживеем и видим.

4

Анонимен

преди 3 години

Като някой работещ в малък балканско град, със заплатата си от Швеция, но с данъците от България ... хич да не се връщат офисите.

3

Анонимен

преди 3 години

Ами като свърши пандемията?Хората няма ли да се върнат в офисите? Или усещам намек, че пандемията няма да има край?

2

Анонимен

преди 3 години

За кога? Тя пандемият свръшва вече ...щЕ НАПРАВЯТ, КАКТО НАПРАВИХА ПРЕДИ.Пъвро - вдигнаха таксите на хората на макс, после премахнаха всякакви магазини и инстутуции, така че да е неприятно за живеене и изтикаха и последните жители, въпреки, че някои семейства са живели на някои место от 200+ години.

1

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Да отглеждат коне там. И без това когато ние сме псували тарикатите в Константинопол на книжовен български та са си говорели само с конете на немски