57

Жалко

преди 3 години

..за Ганчу и Ганчувицъ, като няма заведения и ресторанти, няма да има терен да пратят едно селфи на комшиите! Няма да ни разправят колко е еффтино и какви порции дават и как чаша вода е без пари. Ако платиш фрапе, цяяяял ден лежиш

56

ВДИГНАТ ЮМРУК КАЗА

преди 3 години

"УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА ГЪРЦИЯ В БЛАТО"...

55

БРЦК

преди 3 години

До всички които се радвате на трагедията на другите хора. Не виждате ли че това е и за вас. Ще го усетите но ще е късно . Запомнете -Когато бръкнеш в гащите и вместо два хванеш четири ВРАГЪТ ВЕЧЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА

54

БРЦК

преди 3 години

Истинския вирус е политическата върхушка . Банките и олигарсите когато сме единни и ги премахнем всичко ще е наред

53

Анонимен

преди 3 години

Никво отваряне на никви кръчми, докато не сменят облика си на *** с човешки.Прстят водата, препарати за миене, хартия. Магазини уж имат дезинфектанти, а се чудиш какво да правиш с мокри ръце, небдават салфетки. Тарикатлъци, знаеш, и пишман хигиена. И пишман контрол.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Гърците са 14 млн. Ние сме преко 7млн.Имат 163 000 заболели, от които в момента 10 000 активни и под 6 000 смъртни случая.при нас имаме 220 000 заболели 20 000 активни случая и над 9 000 починали.Я пак ми кажи, как са ни еднакви статистиките.А, да. ние имаме 32 000 заболели на 1 млн. те 15 000 на 1 млн.***, поне като се заяждаш с някой който е по-начетен от теб, вземи се поинтересувай поне за какво се заяждаш.

51

Анонимен

преди 3 години

Ловят риба която е безплатна а взима на клиента 20 евросега ще се хранят от натрупаните евра

50

Не!

преди 3 години

Това е само началото, почваме със заведения, фитнеси, молове... после други "несъществени" сектори и следва лавина, която ще помете всичкини. Зануляването е в ход.

49

Анонимен

преди 3 години

Нали лаехте че ако не сте вие да вие да ходите в Гърция на море гърците едва ли не щели да умрат от глад бе ***. Ама на един бирата му била скъпа щото струвала 5 евро, на друг му липсвала хигиена в ресторантите. Ама истината е че по далече от най близкото село до границата не са стъпвали, лютеница туристи.

48

Анонимен

преди 3 години

Ако някой "бизнесмен" не е разбрал, още март месец миналата година, какво ни чака е малко късно вече да го мисли.

47

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Всяка криза удра определени сектори. Така беше и последната голяма финансова криза. Свиквайте. Ориентирайте се към друг тип бизнес или вложете в текущия си, за да го направите гъвкав.

46

Анонимен

преди 3 години

Като им знам хигиената и гръцките специалитети... изискана храна вика. Мани ти тая работа. Една позната нали бачкаше в ресторан в гърция. Готви, приготвя, искала да мие там скариди, миди и кво ли не, шефа викал "Няма време, слагай ги така че хората чакат. Узото убива лошия дъх." Едни лиигави вика момичето че ги слага в тигана. И в 90% от ресторантите е така. Както пристига - така се готви. Хигиена нулева.

45

Алексис Зорбас

преди 3 години

Бе ей ! Колко пъти ще публикувате тази статия?... Гърците се оказаха страхливци. А иначе...демонстрации...сблъсъци с полицията....палежи...коктейли "***"!!!!! сега са се свили като *** в черупка.....и по-лошо ще стане!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

До ВГЗВ устово!

43

лукавият сатана

преди 3 години

До до ВГЗПак ще се оправят хитрите гърци, ами ние?

42

Анонимен

преди 3 години

Щом пискат, значи са дабре.Като цуцкаха по няколко пъти пенсия от няколко регистрации в различни градове не пискаха.Сега дебел и квадратен за тях докато върнат парите.

41

Анонимен

преди 3 години

Малаките не ги мисля, га ядоха кИфтетата гък не се чуваше. Идваха с пенсийките си да се правят на баровци и да си купували жени.Сега ще ми купят дядовия. Да си хапват хотелчетата и туризма и да не чувам шум.

40

Анонимен

преди 3 години

Имат си спестявания, които едва ли са малки,така, че няма как да фалират за няколко месеца. Освен това вероятно получават помощ от държавата. Много шум за нищо. Милиони фирми са фалирали досега по целия свят.

39

Анонимен

преди 3 години

Спасителният вариант е да се бланшираталчността и навирените мосове, а менюто да поевтинеенаполовина. Каквото било, било. ₽

38

Чоко

преди 3 години

Ако направите влизането в Гърция още по-трудно ви гарантирам фалит на цяла Северна Гърция. Туризма там и без това се издържа изцяло от българи, румънци и сърби. С тези безумни тестове, карантини и тем подобни простотии забравете за туристически сезон и тази година. Хората ще се преориентират към Турция и родното крайбрежие. Че кой е луд да даде сто лева за ПСР тест или да се ваксинира с фаршив препарат.