24

‘’

преди 3 години

Целта на производителите с ваксините да търсят най-успешната формула за засилване на човешкия имунитет,но ако знаят човешкия имунитет таз цел се постига с производство на добавки за засилване на имунитета до най-успешната формула на отреагиране за бързо изграждане от материята на системата съединения противопоставящи се при съприкосновение с вируси как несъвместима множествена област също позната на изследващите я производители за последващи възможни реакции при стълкновението с бързината им

23

славянин

преди 3 години

Принуждението към ваксинация задължително ще превърне студената война, която глобалната властова гад води с нас в гореща, ако не вярват, нека проверят!

22

Анонимен

преди 3 години

Нищо Не работи, а Банките работат със пълна пара и със лихви всеки ден ....бих ли се оправдал със мерки и вирус, когато пристигне чичкото на вратата за да описва и тоалетната ми хартия ...

21

Анонимен

преди 3 години

Това с ваксините е много сходно със вогоните в "Пътеводител на галактическия пътеводител" - намерили на една планета някакви създания на два крака наподобяващи сърни и се опитвали да ги яздат. Всеки опит бил съпровождан с чупенето на грабнака им, но вогоните продължавали да опитват да ги яздят. И в Турция се ваксинират откъм гърба, но само тъмна материя се получава и то не космическа.

20

ДАЙТЕ ЛЕКАРСТВО

преди 3 години

СТИГА ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ,ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ СПОКОЙНО,ДА ЖИВЕЕМ-СТИГА ЗАТВАРЯНЕ- НЕ МОЖЕ *** ДА СРАТ СВЕТА

19

Коцев от УМБАЛ

преди 3 години

Всички вируси мутират рано или късно. Групите вируси са десетки и стотици. Съществуват на тази Земя много преди хората да се появят. Това какво значи? Да живеем оттук нататък с маски, защото политиците най-накрая са прозрели този факт?

18

Ботьо Чавдаров

преди 3 години

Ех Чачо, и ти мутираш........но нас нормалните трябва ли да ни интересува?!

17

ковидко

преди 3 години

Ало...редакцията!!!! Не "хормонален"...а "хуморален"...Ей..неграмотници!!!

16

Анонимен

преди 3 години

ха ха ха ха ..не ни интересува вируса,вируси има многоА защо създавате безработица, защо нама реализация в България ,защо са ниски заплатите.. , защо вместо да цъфти ,страната вехнеХора няма ..истински сърдечни трудещи се.Няма настроение и слънцето не грее.

15

ББ

преди 3 години

ЕСССР политици...финансиращи нагли престъпници...не признавам властта ви...Живота ми е даден от Бог...няма да ви поизволя да се гаврите с живота на децата ми както правите с живота на родителите ми и с моя...Свободна продажба на оръжие за всеки Свободен Гражданин на ЕСССР с цел запазване Домовете и имуществото ни...не ви вярваме...ограбвате ни и ни убивате!!!!плюя на сребърниците ви!!!Справедлив ЕС или нов Райх???Бог да пази САЩ!!!Бог да пази Кралицата!!!

14

НигогаПовечеСДС-Чума

преди 3 години

И СДС-Чумата мутира,след като изкорми държавицата, а ние изобщо не реагирахме и не избесихме пред "Коня" бацилите.

13

ББ

преди 3 години

настояваме за свободна продажба на оръжие...не вярваме на правоохранителните в ЕСССР....не ограничавайте правото ми да защитавам Дома на децата ми...доказахте,че сте зависими и неспособни да се спавите...няма да ви позволя да ограбвате и децата ми!!!

12

ББ

преди 3 години

та да ви попитам...защо германската граница ми отнема правото на Свободно предвижване до ...Испания и Италия например...само французите ли имат стойност за тях...останалите сме роби ли???защо финансирате диктатури и мафиоти в източна европа???защо имуществото на 85 г. ми баща може да бъде ограбено от чиновници на мафията от герб и дпс...до кога геноцид ЕСССР???

11

Анонимен

преди 3 години

Абе само аз ли го разбирам? Обяснява нещата както са, макар и малко политкоректно:"Експертът смята, че ако сме преболедували Ковид-19 трябва да изчакваме поне 3 месеца, докато си направим ваксина" - т.е. няма смисъл, ама ако държите да се ваксинирате няма нужда да е по-рано от 3 месеца след преболедуване."хората малко или много ще бъдат принудени да се ваксинират, защото е възможно да се ограничат пътувания" - ами казва какво ни гласят.За ваксините - казва, че нищо не е сигурно при тях.

10

ББ

преди 3 години

ммм да имаме и друг въпрос...кои и защо създаде вируса и обяви световна биологическа война???и защо демократичният"свят го позволи

9

Анонимен

преди 3 години

"По думите му хората малко или много ще бъдат принудени да се ваксинират, защото е възможно да се ограничат пътуванията и участията на различни места"Тоест - имунитета ви, получен по естествен път ,е "невалиден""ваксината" е безполезна, и трябва да се слага непрекъснатоОБАЧЕще ни "принудят" да я ползвамеДобре звучи!

8

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо всички са решили, че т. нар. "учени" са някакви божества, които не грешат. Ученият е едно егоцентрично същество, което може да има крива психика, подобно всеки друг човек. Ученият също може да греши и да подведе сума ти народ да се самоубият. В самолета, когато видиш, че някой прибор много играе и дава взаимоизключващи се показания, изключваш го, за да не те заблуждава.

7

Анонимен

преди 3 години

"Проблемът тук е, че това е РНК вирус и вероятно трябва всяка година да се имунизираме срещу него"??? Проблемът е, че искате ЕЖЕГОДНО НАСИЛА ДА ПРОДАВАТЕ ПРОТИВОГРИПНИТЕ ВАКСИНИ! Които са безполезни, и дори вредни! Ето, намерих проблема!

6

Анонимен

преди 3 години

Като дойдат истинските ваксини. Тия дето са от една доза, няма да стоят в хиперфризер и няма да ни объркват белтъците и живота. Такива ще има чак наесен!Сегашните ваксинирани участват волно или неволно в третата фаза на проучванията на двете американски ваксини.

5

Анонимен

преди 3 години

И ние мутираме от българи ставаме германци на терминал 2