17

Абе

преди 3 години

Много е по-важно да има кой да разследва съдиите, защото някои само си пълнят джобовете, вместо да раздават правосъдие !

16

Анонимен

преди 3 години

Безконтролен главен прокурор, това го няма в нито една демокрация в света. Може би и това е причината да не сме демокрация.

15

Студент философ Желю

преди 3 години

Този модел не е за отхвърляне. Даже има и някакви философски трудове по темата! Дали Платон или Сократ а може би Фройд или Ницше ? Та пишеше някъде за "Експоприация на експоприираните експоприатори". Звучно е , даже и Бойко може да го запомни и да разказва на внуци и правнуци за уродливите управленчески монстъри, които той е създал и завещал на поколенията.

14

Анонимен

преди 3 години

Този екземпляр във Великотърновския универститет ВТУ го направиха професор... Добре че сетне усетиха каква грешка са направили и го махнаха оттам. Най-големият му принос беше арестантите да носят белезници на ръцете и БУКАИ (окови) на краката, та да не бягат...

13

Анонимен

преди 3 години

Трябва още един, та дори и двама "разследващи гл. прокурор": той е "милиционер" - завършил е Милиционерската школа - Симеоново, бил е дознател и зам.следовател. В такава институция като главната прокуратура е необходим и един Пожарникар - д-р инж. като Боце - да гаси пожарите, които Специализираната прокуратура непрекъснато пали.

12

334

преди 3 години

Дядо Щукар пак се показа! Излез си в пенсия, че стана за резил с избягалите от затвора, гонени от чистачката.

11

пияница мистик

преди 3 години

До ББ, номер 5Това най-добре го разкажи на лекуващият ти лекар в Карлуково :))) И споко, никой няма да те пречука за фантазиите ти, само ако започнеш да буйстваш ще ти сложат една риза с дълги ръкави, дето се връзва на гърба :)))

10

Анонимен

преди 3 години

Голямо разследване ще пада.

9

Анонимен

преди 3 години

Искам прокурор,който да наблюдава прокурора, разследващ главния прокурор.

8

Анонимен

преди 3 години

Тази невероятна правна фигура сигурно е измислена от зашеметяващия и неповторим гербав правен експерт Дани Белия Хакер, след няколко денонощия джуркане на сачмите в кратуната!

7

ББ

преди 3 години

г-н Байдън,готов съм да се запиша като доброволец в Армията на САЩ!!!Бог да пази САЩ!!!

6

ББ

преди 3 години

децата ни...прогонени от домовете ни...ограбените ни родители...умиращи по стълбища в болници които те са построили...предадени от доктори на които те са платили образованието...не са "матрял"...строители са на Справедлива България...ЕСССР и несправедлива и зависима от путин,китай и с.корея...децата ми няма да живеят в с.корея...Бог да пази Кралицата и САЩ!!!

5

ББ

преди 3 години

ама вие ги знаете...прикривате ги и ги насърчавате...поръчвате хора като мен през чиновниците си с цел да ни размазвате...Аз съм Българче....объркали сте Народа!!!...не ни е страх и не ни държите....идваме за вас престъпници!!!Бог да пази България!!!

4

ББ

преди 3 години

поредното пор.о на герб мафията...ей гешев ела да видиш как дворно с нотариален...става общинско за да го вземат аверите ви от герб и дпс...ако ти стиска ,ела да видижш как приятел на кмета на герб реже дървета безнаказано,ела да видиш как приятел на кмета на герб ми е окачил кабели високо напрежение над къщата да си прекара ток в незаконно построената си къща....боже ако ти разкажа за фактурите от илиенци дето точеха пари от общините..на хората ще разкажа...ако не ме пречукате

3

Сержант

преди 3 години

И тук възниква въпросът., Кой ще разследва разследващият прокурор. Народе!

2

Сата НАТО

преди 3 години

Този законотворчески пирует е подигравка на гербилите със всичко свято. Фактически се изпи каха в лицето на Суверена. Все едно кърджалийката ни направи златен дъжд, обърса се със знамето и започна да се загащва, кикотейки се.

1

Мяу

преди 3 години

Кога да очакваме следващият разследващ на разследващия....