31

Анонимен

преди 3 години

АРЕ СПРЕТЕ СЕ ВЕ, ГЛУПАВИ МИНИСТРИ!! ТАМАН ГИ ВЪРНАХТЕ И СЕГА ПАК В КЪЩИ ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ! НЯМАМ ДУМИ!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че учениците ще се върнат вкъщи. То не се и очаква друго.

29

Зоро

преди 3 години

до 21 бивш 23Абе аланкоолу, сляп ли или идеш от Марс?Септември 15 като почна училището, след 2х15 (т.е. два пъти инкубационния период на вируса) заразените и труповете скочиха та отлетяха! 2000 на 150-200 на ден!Като върнаха децата в облайн и пак след месец чудо от 2000 стигнахме на 100 и 9 починали. Не стига това, ами сега се вижда явното покачване от 1-4 клас. Стигаме почти до 1000 и 60 на ден след 2х15 дни от 4 януари.Между другото от тв ни убеждават, че всичко е под контрол и олабваме!

28

Анонимен

преди 3 години

Както всичкодо сега и тези взети мерки са много , много закъснели . Кактосе случи след началото на учебната година . Октомври и ноември беше страшно и много хора загубиха живота си по вина на тези недалновидни наши управници .Всичко лошо което се случва до този момент е от недомислици и изчакване да видят какво ще им кажат отгоре , но онези не им дреме за нас . Живота на хората е обезценен и пак ще чакаме по стълбищата.Ваксини за нас скоро няма да има защото те не искат да купят руската .

27

Анонимен

преди 3 години

Не случайно прогнозите са до две или три седмици да стане пикът на заразите . Пускат училища и градини и до две седмици пак ще затворят , необходимите действия са направени и опитните зайчета се прибират в къщи. Известно ли е на умниците дето си правят опити с децата , че сега заболяването ще е при младите и то нанася непоправими щети на децата ? Не на всяко дете , но на когото се случи ще е с ужасни последици . Четете бе , хора , грамотни сте и не позволявайте тези опити с нас и малките .

26

Анонимен

преди 3 години

Платените доктори ,професори медии ,от власта ,плашат хората

25

Анонимен

преди 3 години

Учителите от ДГ не са тествани.За ваксинирането са изготвени едни списъци и до там.Повече никаква информация.Явно ваксинирането върви само в София. Родителите - основно от етноса- масово крият ,че са болни и не ходят на лекар.

24

Шоп

преди 3 години

Защо драскачите на "днес" употребяват плебейски изрази като "скочат", "похапват" и т.н.?Защото са селендурници и нямат клас.

23

Никакво затваряне

преди 3 години

Министърът и администрациите му да заместят учителите и да влизат в клас присъствено. Стига са ползвали само учителите като безплатни тестове, нека и те да покажат какво могат и за какво вземат заплати.

22

Анонимен

преди 3 години

"Кой не скача не е болен!" ...

21

Анонимен

преди 3 години

Ако болните скачат значи не са болни.

20

ДАНГАЛАК

преди 3 години

АМИ АКО БОЛНИТЕ СКОЧАТ, ЗДРАВИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДАЯ ПЪЛЗЯТ

19

Анонимен

преди 3 години

Учителите ,,изтърваха влака,,.Съжалявах ги до момента, в който излезе ,че само 30% от тях желаят ваксина.Ами да се оправят, както могат.Щом имат желание да боледуват, да си теглят последствията и те, и семействата им.,,Господ дава. В кошара не вкарва.,,

18

Анонимен

преди 3 години

До предишния 23За Ваше сведение не гледам телевизия,ползвам няколко чужди езици и информацията си получавам като чета чужди сайтове.Доказано е,че училищата са двигателят на епидемията.Информирайте се! А за моя мозък не мислете и не го преценявайте, защото явно нямате все още капацитет.Бъдете здрави!

17

Анонимен

преди 3 години

"Колко мозък трябва след като знаеш,че случаите са се увеличили да върнеш децата на училище присътвено?Доказано е,че именно училищата са гара разпределителна за разпространението на вируса?.........От КОГО и къде е доказано? КАК ТОЧНО е доказано? КАКВО конкретно е доказано?Колко мозък трябва да имаш, за да вярваш първосигнално, но за сметка на това фанатично, на това, което ти се говори по телевизора или което ти снасят управляващите? Отговорът е лесен - малко мозък.

16

Анонимен

преди 3 години

"Тя обяви, че над 30 000 учители вече са се тествали за коронавирус и процентът на позитивни е много нисък.".........Глупости на търкала. Масовото тестване на учителите тези дни не е "за коронавирус", а с антигенни тестове. В училището на мой близък, където тестваха всички учители и помощен персонал, се оказа, че НАД ПОЛОВИНАТА имат антитела, т.е. преминали са го вече. Повечето - даже без да разберат. Предполагам, такова е и в другите училища.

15

Анонимен

преди 3 години

Колко мозък трябва след като знаеш,че случаите са се увеличили да върнеш децата на училище присътвено?Доказано е,че именно училищата са гара разпределителна за разпространението на вируса? А новият британски щам поразява и децата. Защо? Каква е целта на управляващите?

14

SS

преди 3 години

каквато държавата, такива и министритр и зам.министрите (в случая - на "образованието")

13

Попвълчев

преди 3 години

Пълна дезинформация.1. Учители със симптоми не се тестват2. Учениците изобщо не се тестват3. Прекаралите вируса не се тестват Така че тая *** да не лъже - истината се вижда в болниците. В Словакия всички родители които пращат децата си на училище трябва да имат отрицателен тест.

12

Анонимен

преди 3 години

Онези без маските, т.е. кови диотите трябва да живеят при белите мечки, далеч от нормалните хора, за да не ни пречат.