19

от 24

преди 3 години

извинявам се, забравил съм 3 нули:10 000 000 000да се чете:10 000 000 000 000т.е. 10 Трилиона!

18

до 22 х

преди 3 години

ще търпите, докато от Пекин ви кажат друго! Пекин направи от Вируса за момента 1 000 000 000 000, да Трилион долара печалба в продажба да Маски и Тестове. САЩ е с най-големият си икономически спад в Историята си, близо 10 000 000 000, да 10 Трилиона са на Минус. Така, че Китай победи в 3-тата Световна, пор0бени сме от Комунистически Китай. Жертвите на САЩ са повече от 1-вата и 2-рата Световна Война заедно. Това са фактите, само дето Стадото, не мисли или не го информират!!

17

x

преди 3 години

Колко време стадото ще си трае? Харесва ли ви да носите маски? Да ви ограничават свободите? Харесва ли ви да ви е затворен бизнеса? Под предлог, че ви спасяват. Една година мина. Колко още трябва да търпим? Животът е кратък.

16

АнонимеН

преди 3 години

КИТАЙСКОТО СПИСАНИЕ : НАУКА ЗА ОБЩАТА СРЕДАТВЪРДО ЗАЯВЯВА, ЧЕ КОРОНА ВИРУС 19 Е ДОШЪЛ ОТ НА БАБА ИМ ПРИЛЕПА И , ЧЕ ТОВА ДА Е ДОШЪЛ ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН ИЛИ НЯКОЙ ДА ГО Е ПУСНАЛ Е НЕМИСЛИМО!!!ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР КИТАЕЦА ДЖЕЙ *** ОБВИНЯВА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ , ЧЕ Е УВЕЛИЧИЛ ПОПУЛАЦИЯТА НА ПРИЛЕПИТЕ ЩОТО ТЕ ОБИЧАЛИ ПО-ТОПЪЛ КЛИМАТ!

15

Бау

преди 3 години

*** не вярва. Нещо по-конспиративно е! :D

14

Статистик

преди 3 години

в Китай има 687 града, каква е Вероятността вируса да се появи точно в този с Био-лаборатория на Военните?!

13

Разбира се

преди 3 години

не се и съмнявам, Комунистите от Пекин и военната им лаборатирия в Ухан, нямат нищо общо!

12

Анонимен

преди 3 години

абе у който и китайски град да беше тръгнало, бих повярвал, че е от прилепи, ама баш от тоя с лабораторията....

11

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА СПИСАНИЕ НАУКА ЗА ОБЩАТА СРЕДА Е КИТАЕЦА ДЖЕЙ ***!!КИТАЕЦА ДЖЕЙ *** ОБЯВЯВА, ЧЕ СА ВИНОВНИ ЛОШИТЕ ПРИЛЕПИ А НЕ ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН!!!КИТАЙ НЯМАЛ ВИНА ЗАЯВЯВА ДЖЕЙ ***!

10

Анонимен

преди 3 години

Да да.Коринавирусите са описани още преди 50 години.Каква промяна в климатът? До сега е нямало пандемии

9

...

преди 3 години

Не прилепите,а популацията на хората е причина за проблемите на Земята.Ковид пандемията ще свърши,когато броят на жителите се редуцира до поносим за планетата...

8

АнонимеН

преди 3 години

СТАТИЯТА Е ТОЧНО ЗА НИВОТО НА АВТОРКАТА И А ТО Е БЛИЗКО ДО 0)!-------------------------------ВЕЧЕ СЕ ОБЯВИ , ЧЕ НОРМАЛНИТЕ КОВИД ВИРУСИ НЕ МУТИРАТ ТОЛКОВА МНОГО И ТОЛКОВА БЪРЗО!!!

7

баба мара

преди 3 години

стига с тези прилепи търсете в ам лаборатории там е заровено кучето

6

Не!

преди 3 години

Ти да видиш... не е изкуствено създаден, а всъщност ние с потреблението сме виновни. Веднага да занулим икономиката, да сринем потреблението и да дишаме по-малко. Ако може и да понамалеем... а, чакай, то има едни мерки в момента, които правят точно това...

5

Анонимен

преди 3 години

Всички пътища водят към "промените в климата". Прозрачни сте,престъпници.

4

Анонимен

преди 3 години

Е как бе, климата за първи път се променя, преди хората е бил константа, всяка година един и същ, сега за първи път се появяват нови видове прилепи и вируси, преди това не е имало - много научно, много логично екоталибанско изследване, сигурно шведското аутисче го писало.

3

SS

преди 3 години

Ново 20. Сега климатичните промени били виновни.Утре някоя ,, умна" глава ще каже нещо друго.И на най необразованите стана ясно ,че е биологично оръжие.

2

Анонимен

преди 3 години

Няма конспиративни теории,а конспиративни практики.

1

A

преди 3 години

Добре бе ще се ваксинирам!