30

Анонимен

преди 3 години

Може ли кафе и кола да струват 8 лв. - може, разбира се. Нали трябва да се тагнеш, да ти завиждат, че си богат - а има ли по-подходящо място от Черноморието? Спомнете си картофките от мидената ферма до Каварна... Гърция е за бедните - фрапе, бутилка вода, шезлонг и чадър на първа линия за 6 евро.Въпреки че през ден имаше оплаквания от прецакани българи, това не спря желаещите да пробват късмета си на нашето море.

29

Анонимен

преди 3 години

Ама не връщат парите на хората , дето ги задържат от март миналата година! Пък сега искали...на баба си..хурката!

28

Анонимен

преди 3 години

Лятото като останат задължителните тестове за пътуване и цените на самолетните билети скочат до небето, ще гледаме туриъм през крив макарон.

27

Анонимен

преди 3 години

...защо посолствата ни нямат указания за провеждането на конкретни срещи...Защото не е бил в чужбина и не е ползувал услугите на българските посолства, за да види какви тетки с какви интонации на български (не)искат да го обслужат!Скъпи сънародници извинете, но нямате и най-малката си представа, какво значи да си българин в чужбина и да бъдеш обслужван от българско посолство! Това е и една от причините българите да си отдават гражданството!

26

Рекламист

преди 3 години

Рекламата трябва да е със спящия Премиер и отворените чекмеджета. А слогана: При нас хем се почива най-добре, хем не рискуват спестяванията си.

25

Турист

преди 3 години

Този бранш по-добре да преосмисли цените .Така ще си направи най- добрата рекламна стратегия !

24

Турист

преди 3 години

Каква стратегия , бе , ***, комунистически мутри ??? Та вие съсипахте цжялото Черноморие ! Когато съборите половината "кооперации"-хотели , тогава може да мислите за стратегия ! Изпрахте откраднатите пари от народа и се чудите как да крадете повече ! Е, ние ще ходим в Гърция и Турция на курорт !

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя бранш да духат таратора,и без това 50% да ме лоялни ,много хора са им яли попарата

22

ЯКООО!!!

преди 3 години

До 2025 година гърците вече ще са свалили всички ограничения за българи и от тогава вече ще ходим у гръцко и без задължителните PCR тестове!!!А още по-хубавото е, че вече ще сме приели еврото и няма да има нужда да обменяме левове!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Туристическия бранш иска рекламна стратегия НА КАКВО?

20

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Венелин Ташев -> Венко Гърмяния -> опре ли работата до пари, става звяр !!!!!!Вижте му персонала дето остана най-дълго -> нагаждачи.

19

Анонимен

преди 3 години

Предлагам този текст да е включен в рекламната кампания и ще превлечем туристите през лятото:Bulgaria is a country without any restrictions. Let's get the party started.

18

Анонимен

преди 3 години

то пък едни реклами ще направи държавата... бнт1 ще снима розобер и житни поля

17

Анонимен

преди 3 години

Може да включат заразяване с Ковид към ол инклузива си, сигурно ще има наплив

16

Док

преди 3 години

Пак някой иска нещо...ми събирайте се там всички, дето искате, всеки да вади по 20-30лв, наемате си рекламна агенция и действате по плана. Има много кадърни хора в бранша.Оп, чакай, вие май искате без пари да стане....ми няма как, сиренето е с пари...хаххахахаа....

15

Анонимен

преди 3 години

Нали ги видяхме преди дни на ски как спазваха мерките. Един върху друг. Нека фалират! И без друго лъжат държавата и укриват доходи. Заплатите щяха да изсветляват. Представете си каква наглост! Признаха си, че укриват заплати и излъгаха, че ще ги изсветляват. Какво е това безумие? Щом са имали двойно и тройно счетоводство и са крали от държавата-да отиват на съд! А те им свалиха ДДС на 9% и алчните пак искат. Какво предлагат? Мизерия с 400% надценка. Може ли едно кафе и 1 кола да струват 8лв?

14

Барба Ганьос

преди 3 години

Ежте песок и пийте морска вода ..... Да фалирате сите дано ...... Крадци и мошеници !!!!

13

Sz

преди 3 години

Какво квичите? По-печеливш сезон не сте имали никога от миналото лято. Да дее три дупки като Слънчака не намазаха. Ама останалите напълниха гушките за години напред.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен10Няма как да стане, щот той отворил нещо си там, ама идея си няма какво прави, защо го прави и как го прави. Отишъл в банката - "Дай 50 бона, ще отварям кръчма." и банката му дала и днес... Ама, ъъъ, план няма, не знам ко да прая.Ми не знаеш - навремето, когато искаш да правиш нещо и отидеш в банката и те питат - "Какъв бизнес план имате изготвен, може ли да го разгледаме и тогава ще видим дали ще одобрим или отхвърлим кредита." Така беше. А ся - Дай пари - На пари. И после рев...

11

Елемаг

преди 3 години

Нешо не схващам:Парите за рекламата и стратегията от Държавата.Печалбата-за хотелиерите?КЪ така става?