7

живота е кратък

преди 3 години

Университетските преподаватели тук са белязани от соца.Човек не може да научи нищо полезно за да произвежда качествено.Естествено е да се стреми към по-доброто.Аз направих така и се радвам на по-добрия си избор.

6

Анонимен

преди 3 години

Тука какво да научиш, като се преиздават едни и същи учебници от 40-50години?Другите пък "новаторски" университети бълват простотии за пари.В Англия ключови специалности бяха кетъринг и музейно дело. Иначе всеки втори ставаше МВА.

5

Анонимен

преди 3 години

Ксто гледат кскво е тук явно че няма да намалява интересът за чужбина по лесно е обаче да вземете тук кетап и после бегай

4

Анонимен

преди 3 години

Изучавай ти висша математика в "..комфорта на дома и с чаша чай в ръка". Пък да те видя тогава. Работя във ВУЗ и виждам как куп студенти напускат,защото не разбират и няма кой да им обясни. И не ми твърдете че това е само в БГ...Иначе е ясно, че всеки иска да избяга от тая ***!

3

Анонимен

преди 3 години

До 2....психология.......Това е доста добре платена професия! Изучава се само от хора с акъл и затова българите там са малко!:)))))))))))

2

Повечето

преди 3 години

изучават специалности, с които след това не могат да си намерят работа или намират нископлатена - социология, политология, психология и др. подобни. Високоплатените ги обират местните. Абе и на тази мода ще й мине времето.

1

светнат

преди 3 години

Никой млад човек не иска да остава в ***.Образованието в чужбина е добър старт.