16

Мар кошмар

преди 3 години

До Христо Христовне преувяличават нищо. Вярно е всичко. Информирайте се хора. Внимавайте за кой ще гласувяте, но задължително гласувайте.

15

Хм !?

преди 3 години

И да се знае - отнемат се само деца на българи християни. На другите не смеят защото другите са организирани и продавачите от социалните служби и от НПО-та може и да не осъмнат живи. Те знаят, че само с българи могат да се гаврят защото българите все не знаят за кого да гласуват, харесва им да ходят за гъби, и вярват, че и да гласуват нищо не зависи от тях по един петстотин годишен навик.

14

Знае се!

преди 3 години

Ето това е златния миг на Сачева - сега с продажбата на деца и тя подобно на строителния и земеделския министър ще прави пари защото всеки месец тези, които тя защитава ще и правят отчисления.

13

Чукундур

преди 3 години

Това да си българин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.А страховете на роба са много защото е беззащитен и страхлив.Щом позволявате на разни нпо да ви взимат децата, заслужавате си дериджето.Ха да ви честито !!!

12

Чукундур

преди 3 години

Да не би да вземат момченца за еничарчета,а ефендилер ? Рая сте били и рая ще си останете.За пара сте готови на всичко.

11

Анонимен

преди 3 години

Реално децата са били продадени , не от родителите а посредниците си но купувачите реално са ги купили.Така че е вярно това че са продадени деца.

10

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИма случаи в които шантажират родителите,за да им отнемат официално децата или им поставят ултиматуми,с изнудване,гледах такива случаи в Тубата и биологичните родители,чийто деца отнемат са българи.

9

Анонимен

преди 3 години

И в ромски семейства има дадени деца-банкоматчета, след което децата трудно учат, защото забравят българския език в такава среда.

8

Анонимен

преди 3 години

Защото правят търговия с тези деца, първо службите се натягат да взимат повече деца, защото им отпускат пари на бройка, а второ използват децата като банкоматчета,трето се използват връзки, четвърто се пита защо на бедни,но грижовни и образовани родители,не се дават парите на самите родители да си отлеждат децата?

7

Анонимен

преди 3 години

Еш па тия... Млогу сте шашови бе!Тука Пенъ съ чуди на кой дъ тропосъ нейноту куту са рОди, виа пъ...

6

SS

преди 3 години

СВИКВАЙТЕ,МАЙ ТАКОВА СЕ ОЧЕРТАВА БЪДЕЩЕТО И НОВИЯ РЕД.ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО НАИСТИНА. Затова не бъдете овце! Въоръжавайте се кой с каквото може.

5

Чака

преди 3 години

До SSТова е европа-фъркайте свободно !!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Това ако е статия. Нищо не се разбира. Защо децата са били иззети от родителит Те не са ли било оведомени? Къде са били? Осиновяване не става без съгласието на родителите. Осиновени ли са или са настанени в приемни семейства? За какъв период? В какво се обвиняват родителите?

3

SS

преди 3 години

България !!! Страна набутана в ЕС без референдум.Управлявана от демократи- бивши пребоядисали се комунисти.Най бедната и нещастна страна в Европа.Икономика- почти никаква.Кафенета,молове,обменни бюра,хотели,аутсорсинг,шивашки ателиета,производство на амфетамини и всякаква друга далавера.Известна с евтин фалшив алкохол и красиви и евтини прос.т.и.т.у.т.к.и. по черноморието .

2

Анонимен

преди 3 години

Ужас! Това ако е истина...По тв ако излезе и е вярно ще ни изкара на улицата със сигурност. Нечовешко

1

SS

преди 3 години

България !!!!