30

До 32

преди 3 години

*** си ти! Хората разкриха измамата и вече никой не вярва.

29

Къш, "патриот&q

преди 3 години

Тоя па си копи-пейства ПРОСТИЯ коментар на всяка тема... Ами откажи се от този *** народ бе, мегаум, подай си документи за гражданство в някоя ИНТЕЛИГЕНТНА държава!Сигурен съм, че ще наддават за гений от твоя калибър!

28

Анонимен

преди 3 години

За чии са им на военните ваксини? Водиме ли война? НЕ! Истинските войници на пандемията са продавачките в супермаркетите и фармацевтите в аптеките - те трябва да са с предимство.

27

Патриот

преди 3 години

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам в максимата, че българите сме малък, но за сметка на това изключително *** народ!Всеки късопишковец е решил, че с плюене ще му порастне...Е, нито ще ти порастне, нито ще поумнееш!

26

Анонимен

преди 3 години

Тя и смъртта от вируса е рядка 1-2% ама това не ви попречи да съсипете целия свят.

25

Анонимен

преди 3 години

Дай доказателства черно на бяло.на плямпания никой не вярва вече!

24

Nona

преди 3 години

Тоя виден вирусолог епидемиолог/бършеше си очилата с маската/ нали ни обеща преди малко,че ще млъкне и няма да говори?!? Кво стана сега???Хубаво го бяха скрили,сега защо пак ни мъчат с това недоразумение продажно???

23

Анонимен

преди 3 години

Ето го "героя" на държавата,човека със звания безчетни и лъжи мерзостни.....Но бъдете сигурни,всеки един от вас мерз вци ще си плати за стореното,скъпо ще платите,всички вие,които унищожихте,сринахте,подивихте хората в държавата ни,а и по света.Няма и никога няма да има ненаказано зло.

22

ПИТАМКА

преди 3 години

Какви други корона-вирусни инфекции са били успешно предотвратени с ваксини?

21

Не си честен дазнаиш

преди 3 години

Стига бе, модиии за какво ми изтри, задето повторих нещата, които ваксърчетата изстрелват с тонове по наш адрес ли? Много несправедливо, да знаеш... Извън факта, че не са и кой знае колко обидни думи...

20

Др. Акула

преди 3 години

"Ваксините са мощен, безопасен и доказано ефективен инструмент за контрол на инфекциозните болести и инфекции"... Жалко тогава... Че експерименталната, нетествана генна терапия НЕ Е ВАКСИНА... Не действа на принципа на ваксина, и не дава никой от ефектите на ваксина...

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак ли се появи?

18

Внучетата на Бойко

преди 3 години

Да ги ваксинират с всички видове ваксини и след това като произведат антитела от кръвта им да произвеждат лекарство за цялата Българска нация у нас и у чужбина.

17

Анонимен

преди 3 години

Хората са казали "смехът е здраве". Така че колкото повече им се присмиваме на НОЩ-ниците, толкова по-здрави ще сме... :) ... Ай наздраве за следващия щам, за следващата ваксина и за следващия локдаун! Да живее ваксината! Да живее СЗО! Да живее глобализма! Да живее бай Дън! Утре дори и всички хора да умрем, Гейтс да е спокоен, че пак ще се ваксинираме. Все пак ако не си ваксиниран сигурно не можеш да отпътуваш със самолетчето за Рая.Това още не са го споменали, но очаквам скоро да го направят.

16

Анонимен

преди 3 години

Ген. Мутафчийски: Страничните реакции при ваксините са много редки----------Моя от 17,8 см порасна до 21, 2 см!!!!Жената е във възторг!!!!Разкошен сън беше...-)))))))

15

Анонимен

преди 3 години

Къде се е чуло и видяло богат да дава на беден? Ваксините, ако бяха надеждни, изобщо нямаше да разберем за тях. А сега ни ги пробутват. Трябват опитни зайчета, това е истината.

14

Батко

преди 3 години

До кога ще ни натрапвате този долнопробен лъжец? Нищо не разбира от ваксини, имунитет, вируси, за широката нито е инфекционист, нито пък епидемиолог. Изключително нагъл и арогантен тип, пропагандата продължава а пълна сила! Май при военните ваксината няма да е доброволна, а задължителна и ще бъдат принудени от този мишок Мутафчийски и шефовете им да бъдат ваксинирани!!!

13

УмноТелефонно Зомби

преди 3 години

Ураааааааааааа

12

LOL

преди 3 години

А дългосрочните странични ефекти какви са? О, забравих. Не знаем още.

11

Нощен Статистик

преди 3 години

Аз знам лично за поне 7-8 случаи на по- сериозни стр. ефекти от Рнк ваксините, които преминават за 2-3 дена-става въпрос за ваксинирани 35-40 души, или може би всеки 5 има някакъв проблем за ден, два или три Не са на този етап трайни стр. ефекти, но не са и леки! Обикновенно след втората доза са. Преобладава температура с треска, подуване на лимфните възли по тялото. Имаше и случай на треска с нещо като пареза на едната половина от тялото за 2-3 дни .