17

Краси

преди 3 години

До средата на 70-те години на мястото на "Младост" бяха ниви.Откъде се появиха тооолкова много "софиянци "?

16

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

За "превъзходната" от москва, на никой не му пука как се чувства. Поне да бехте донсли нещо добро от любимият ви град, където няма "годишна профилактика" и никой Не разбира, че има авария. А и метрото Не тече. П.С. Щом комунист-Интернациналист ридае, значи ги дефлорират без лубрикант. Но като започне да им харесва, ще страдат и други.

15

ДО 10

преди 3 години

В Младост-1 има постоянно аварии - играм си на "Тука има - тука нема!"И в момента сме без парно и топла вода, въпреки обещанието че до 7 часа тази вечер всичко ще е оправено, а вече е 9 часа и резултат няма!Като по времето на комунистите когато бяха на власт имаше режим на тока и сега е така с парното! Само че не е БСП, а ГЕРБ - и двете партии са комунистически и да се махат!!!Така че на изборите ще гласувам: 1) Против ГЕРБ и 2) Против БСП!

14

Отидете

преди 3 години

На фейсбук страницата на Топлофикация София и ще видите от началото на годината колко аварии има. Потресаващо е май състоянието на топлопреносната мрежа в София, но всички си траят. Кметицата да си каже мнението!

13

Гърбава калинка

преди 3 години

В Младост 1 "авариите" са почти ежедневие! Като минаваш по локалното на Цариградско виждаш парата, която излиза от шахтите им и разбира се после плащаме кафява студена вода, която тече от топлите кранове. Жалка история отново!

12

А бе

преди 3 години

Ленчето с кремчето да не е окрала и водопровода?Или тя не краде близо до вкъщи?

11

Гърбава калинка

преди 3 години

Нон стоп тормоз от Топлофикация София. Законен рекет и изнудване за плащане на нереално високи сметки 30 години!!! И няма откачане, хора. До живот роби на системата и гавра с "изравнителни сметки" и плащане на "топла" вода, която е студена!

10

Не само Младост

преди 3 години

А и Дървеница, понякога Мусагеница и Ст. град

9

Анонимен

преди 3 години

Това са дивотии в Младост 3 аварии няма, може би в други младости са, не помня скоро да е имало

8

КРАДЛАТА НА КРЕМЧЕТА

преди 3 години

по 600$ не я мисля

7

.

преди 3 години

И аз през 80 -те и 90 -те бях щастлив жител на Младост. От 3 години в гетото ходя само по голяма нужда!

6

Анонимен

преди 3 години

Тука някакви сложни строителни дейности се извършват. Нека първо се научим да слагаме плочки, а един ден, може би след 100 години, току-виж и метро станция сме построили.

5

Анонимен

преди 3 години

Теа софиянци наистина са смешни :)))За топла вода си слагате бойлери, за топло си купувате климатици - както го правят в цяла България и по нормалния свят бе !Стига сте мрънкяли за битовизми бе.

4

Праведен

преди 3 години

До Анонимен..или да строиме магистрали, отиващи в нищото

3

Анонимен

преди 3 години

Хубу е, *** стаат аварии. Подвижни пясъци, местят тръбите. Природа, к'во да го прайш.

2

Надебелял от пости

преди 3 години

Електорат - ама вие май и топла вода искате. Вода в чекмедже седи ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Докато Иванчева беше кмет строителството в Младост драстично намаля.Като каскета я вкара в затвора наново се продължи строителството и ето го резултата. Ровове,шумове,аварии предизвикани от тези строежи.