24

...

преди 3 години

Поредния пиян! Тоя не е нормален! Как така твърди, че ваксините работят за всички щамове, като видиш ли производителите казаха, че ще трябват нови ваксини за новите 2 щама и, че не работчт сегашните ама наш пияница седи лае глупости. Като най-сетне някой го светне ще каже АУУУ затваряйте!

23

До 18

преди 3 години

Гимназист съм . Здрав ,прав. Кипя от здраве и живот. Вкъщи ли да си седя ,болен мозък за твой кеф?! Яд ли те ,че сме там където ни е мястото - сред себеподобни , на чиновете . Смях ,закачки ,глъчка . И образование разбира се . Присъствено . Тука да пипне . И не са ни " НАБУТАЛИ "! Тук ни е мястото. А злобата и завистта ? - до гроб са !

22

Сандъкова

преди 3 години

да не се обажда. Да дава оценки съмо по специалността си - руссий язык в картинках

21

Анонимен

преди 3 години

Нарочно отпуснаха мерките,за да се заразят повече хора и точно преди изборите пак да ни затворят.ГЕРБ нямат интерес да гласуват много хора.14

20

не разбрал

преди 3 години

А всъщност какви мерки и за какво затягане става дума?!

19

Анонимен

преди 3 години

И фъндъчката като шефа си започна да разбира от всичко,а всъщност не разбира от нищо,ама и тя решила да се изходи по въпроса,за да не я забравим.

18

Анонимен

преди 3 години

И за това ли набутахте гимназистите обратно по училищата? Да го поразнесат още повече.

17

Шльок даун

преди 3 години

Ш л ь о к даун, ш л ь о к даун и баба Дана ще прибере овцете в оборите.

16

ваксините са

преди 3 години

ефективни даже за несъздалите се още щамове :)

15

Анонимен

преди 3 години

Ключовата дума е "засега". Бас държа, че като наближат изборите изведнъж ще се окаже, че се налага нови затваряни.

14

Анонимен

преди 3 години

До до 10Тоя па разбира, моменталан 3 седмичен локдаун и всичко е точно. Абе ей, кълвач другите държави са в наистина тотален локдаун от месеци. И, сериозни резултати?

13

Анонимен

преди 3 години

До до 10Това ви устройва нали драги ми герберухи? Ако бяхте малко по-умен/на и умеехте да четете и да разбирате какво четете,щяхте да се поинтересувате как се провеждат избори например в съседна Румъния в условия на памдемия.Но това гербаджиите не умеете да чететекакто и боса ви-неграмотен еднокнижник.А,че се обръщате на ТИ към хора,които не познавате показва нивото ви на интелигентност и грамотност.Успех с поумняването

12

Анонимен

преди 3 години

"При спазване на сегашните, можем да задържим нивото на заболели, което е в момента или ако се наложи покачване"Значи ако се наложи има покачване, ако не се налага има спад. Добре го каза, признахте си най-после.

11

до 10

преди 3 години

Избори няма да има, ако положението стане тежко, кое не разбра? Като започнете с глупостите... Иначе е факт, че трябва моментален 3-седмичен пълен локдаун и всичко ще е наред пролетта.

10

Анонимен

преди 3 години

Що бе Йорданоу изчаквате, за да затегнете положението по изборите ли? А дотогава ежедневно заливане с новини за всякакви страхотии свързани с вируса , за да накарате хората да ги е страх да отидат да гласуват? Затова ли и ваксинацията на тези,които искат нарочно я бавите,а Йордано??Прозрачни сте

9

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя Балтов и всички като него които само повтарят като папагали че ваксините действат срещу всички щамове ще поеме ли наказателна отговорност ако се окаже че не действат? И защо аз ако отида да се ваксинирам трябва да подписвам декларация а тези които ме бодат и тези които ме убеждават всеки ден да се ваксинирам не подписват нищо т. е. дават гаранция че това с което ме бодат е безопасно и без вредно за мен?

8

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

На 31 март затваряме!

7

Анонимен

преди 3 години

Напипайй го

6

6

преди 3 години

Всеки път едно и също! Мерки не се спазват, но статистиката си я наместват както им е удобно! Сега ни казаха след 3 седмици и за да има виновни отвориха фитнеси и молове! Гнусни терористи има сред гащниците е нощниците! Оставка!

5

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха тоя Балтив ще ме скъса от смЕх. То създателите на ваксините не знаят още със сигурност за какво иде реч той седнал да успокоява хората.