4

данъкоплатец

преди 3 години

До Анонимен 2Да, така е, ама за моят избор ти не плащаш.А защо за твоя аз трябва да плащам?Пускай си некролога и тръгвай за отвъдното.

3

Risto

преди 3 години

Пълно е с "национали" и wannabe-та. Много филми се гледат, малко се кара и накрая един голям средняк. За да се наречещ планинар , трябва освен да си роден и израстнал в планината, да прекарваш цялата година там, а не 4-5месеца в Гърция на плажа с кайтчето и останалото време в Инстаграм.Желанието да се покажат и да ги забележат убива много хора. Tези които най-много говорят и качват снимки, реално най-малко карат. Ако си добър,други ще ти качват кадрите. Нарцисите не спират да се самопромотират.

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Нарича се адреналин и прави живота ти малко по-интересен от колкото да си стоиш вкъщи и да пиеш ракия. Извън пиститите се кара навсякъде по света. Във Франция и Швейцария има места специално за това, където се конторлира лавинната опасност има обозначения и т.н. Всеки си избира как да живее живота си и как да се забавляв. Една карат по дупките и каънаците, други пият ракия вкъщи пред телевизора и псуват всеки който не прави същото. Личен избор е.

1

Анонимен

преди 3 години

Тва някакъв фетиш ли е ?Очевидно.Да ходят да карат по дупките и камънаците и после да звънкат да ги спасяват.