17

Jas

преди 3 години

Затова светът се превърна вув виртуално тресавище. Вместо да се работи реално, бачка се виртуално. Все по-затъпяващи юзери гледат тъпотии и плащат на изхитряли луузери. Всичко е само в мрежата и нищо в ръцете ни реално. Последствията ги виждаме вече няколко години. Младите записват видеа в мрежата и мечтаят за пари...тъжно.

16

Ди

преди 3 години

Много лош превод на статията. Google translator не е панацея! Дори не сте си направили труда да посочите източника.

15

Анонимен

преди 3 години

Много просяци се навъдиха в онлайн пространството , вижте Twitch ,особенно секция just chating , безброй кифли пуснали камерата с дъболбоко деколте и некъв опърдян клин и шикижийте се избиват да донейтват.

14

Анонимен

преди 3 години

За 2-те годни, в които средния потребител прекарва по 3+ часа на ден в тикток, включително събота и неделя, вече можеше, ако сумираш това време, да са наполовина през мед. университет, да са станали дизайнери и подобни ...

13

Анонимен

преди 3 години

До ПешоВече? Че то преди умираха от кеф, за мотика и лопата, нали?

12

Пешо

преди 3 години

Никой вече не иска да забогатява с мотика и лопата!!!

11

МЕНКО

преди 3 години

Близо 70% от Българите всеки МЕСЕЦ ТОКА ГИ УДРЯ ПО ЗДРАВО И ОТ TikTok.Глад,мизерия и сметово бунище,това е България с управлението на гробарите!

10

Анонимен

преди 3 години

До 7Аз съм довлен, като тех. лийд. Дааа, да, не правя по 600к на година + още толкова бонуси и служебен чисто нове мерцедс всяка година, но не мога да се оплача.

9

пецата

преди 3 години

тикток-а тотално ще унищожи ценностите на малките деца, в момента поне 70% от потребителите са лапета които гледат по цял ден maHralite които се псуват и карат, гледах сводници, някакви дето само глупави скечове или разказват стари вицове и се говори за ев.не и т.н. , деградацията в тикток е тотална но събира лайкове и последователи и тези които го правят за пари не ги интересуват морални ценности и т.н.

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко е илюзия.... Изглежда че тъкмо ще.... но няма да стане Богатите ще стават все по-богати, а бедо по-бедни

7

До Анонимен 6

преди 3 години

То така е и в офиса. Топ мениджмънта получава здравите заплати, инсентиви и бонуси. Тийм лидерите и останалите хамстерчета на средно ниво въртят колелата, подхранвани от надеждата, че с бачкане може да се забогатее и ще са щастливи

6

Анонимен

преди 3 години

Както винаги - топ 0.001% влачи кинтата, останалите въздишат и бутат системата... пирамидално, хаххаха.Единствения сигурен начин да спечелиш от ТикТок е да си собственика на ТикТок. Щото те и във StarCraft разни лапета под 25 влачат стотици хиляди годишно, ама се броят на пръстите на двете ми ръце... останалите наливат.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ вместо $200 - $400.

4

Анонимен

преди 3 години

Следващата стъпка за момичетата - onlyfans.

3

Анонимен

преди 3 години

Пълна загуба на време ако бачкаш другаде и не се фантазираш по това чудо ше изкараш в пъти повече

2

Бау

преди 3 години

Youtube е по-доходоносен. Иначе в TikTok-а има невероятни красавици.

1

Елемаг

преди 3 години

Tik-Tok са китайци но поне дават пари .А Фейсбук и ИОнстаграм какво дават?Едно голямо нищо.Във фейса даже ако искаш над 5000 приятеля,трябва да си плащаш.Ако искаш бизнес,пак плащане.Те дават уж долари да стартираш,ама някакви виртуални фейс долаи били.А да иначе всички коментирани от мен приложения са ***.Наблюдавам от години,какво причинява на и без това неграмотните деца.