32

...

преди 3 години

До тези с ракийката: има, но вие няма да разберете и по важни неща от това. Изключвам семейство, близки и приятели. Не разбирам алипинизма, но ако нещо, което те кара да чувстваш добре, а било и риск ти доставя душевно удовлтворение... Някои караме ски. Може да се пребием. Други плуват- може да се удавят, трети вдигат щанги- да се премажат, вие с ракията освен да се натряскате (аз също пия) и да се пребиете по стълбите или с кола или да ви премаже кола за друго не ставате

31

Анонимен

преди 3 години

Шерпите не обичат солови играчи и това е крайно време да се разследва, след смърта на Боян..

30

MaйMyнaтa

преди 3 години

Е що се эаложи на рулетката, аэ эалагам хартии ако имам

29

До има един лаф, че

преди 3 години

Не е само при алпинистите, офисните мишки рядко осъзнават, че има стотици хиляди хора, които имат високорискови професии, при които миг невнимание води до смърт. Не ми се изброява, но в повечето случаи рутината е тази, която кара хората да правят неволни грешки с фатален край. Темата е дълга, но се надявам много хора да разберат, че ве всички прекарват живота си от леглото в колата, пред копмютъра, пак в колата, на масата и от там отново в леглото.

28

Анонимен

преди 3 години

И всичко тва за да кажеш "Ора изкачих планината", браво бре умници

27

Анонимен

преди 3 години

егати спорта, изглежда само лудите го практикуват, да изкачвам планини и туй било световна сензация, е нема що, е ся и тоа пич, пукнал за нищо, а моеше си седне с ракийката и семейството и да му е екстра

26

Иванов

преди 3 години

За учудване майка на Скатов, Мария Стоянова е много твърда, дори гласът и не трепна когато говориха с нея.

25

Има един лаф ,че

преди 3 години

Смелостта е липса на въображение ..... По--скоро при алпинистите важи друго правило--постоянно повтарящия се риск ги прави недостатъчно внимателни и пренебрегват във някаква степен степента на опасност .

24

Анонимен

преди 3 години

Смели хора с мечти. Поклон пред всички. Направили са много за разлика от такива като мен които висят по 8 часа в офиса пред компа и след това на дивана пред ТВ !

23

Анонимен

преди 3 години

Защо фамилията на родителите му е Стоянови, той и сестра му Димитрови, а от 2009 той става Скатов явно заради алпинизма.

22

riho

преди 3 години

пропуснали са Иван томов - миналата година, или по-миналата

21

До шах и мат

преди 3 години

Никой не е излъгал смъртта, така че не разбирам защо се пънеш. Дали да умреш като орел или като мишка е въпрос на личен избор. Ти си направил своя, позволи на другите да направят техния!

20

До анонимен 1

преди 3 години

Разликата между смелостта и глупостта е, че при глупостта действаш неоценявайки рисковете, а при смелостта действаш оценявайки ги но въпреки страховете си. С изказването ти ми става ясво, ме при теб няма шанс да загинеш при проява на смелост. Пази се от другия вариант!

19

Анонимен

преди 3 години

Алоу Днес-а, ако искате да намразя човечеца , Бог да го прости, пуснете още 2-3 стати за него и ще го проклинам до второ пришествие.

18

Ами

преди 3 години

Сега нямаме читав алпинист,е има един двама с по 3-4 осемхилядника ама се скатават!

17

МАЙОР КОСТОВ КАТ ПП

преди 3 години

Добре де--- там няма ли Военни Действия, тоест Активни Военни Действия ?..Само на няколко десетки км от К 2 ?Това там е в Кашмир , а не в Непал и Китай , където са повечето 8-хилядника ?

16

Анонимен

преди 3 години

Като чета статията - по-вероятно е да си останеш в Хималаи-те отколко да се върнеш. Ерго, тея алпинисти по-добре да бъдат наричани само убийци.

15

Анонимен

преди 3 години

"Тогава с невероятна скорост и саможертва Людмил Янков се изкачва от 7170 м до кота 8500 м" - евала на този човек!А иначе не разбирам защо се правят на мъже да изкачват без кислород?... И сега като шерпите изкачиха К2 през зимата за пръв път в историята, сумати ще се юрнат следващите години и смъртните случаи предстоят. Рекордът е поставен, няма подобряване, за ко?

14

Ей,анонимник 11

преди 3 години

Предпочиташ статии за чудовищния вирус ли?!

13

Анонимен

преди 3 години

Аааа, стига де. Някакви луди лудуват, после само пълните новините с тях. Едно споменаване даже им е много, ама айде - щоом са предали богу дух. Това ви е седмата статия за днес, прекалявате!