20

Кукуруза

преди 2 години

До ДжидайКакъв съд те гони тебе бе? От Пътна полиция ти съставят един АУАН (акт за установяване на административно нарушение) по свидетелските показания на този който е изпратил записа и прикрепят самия запис, след което ти издават наказателно постановление и те пускат по пързалката...

19

Анонимен

преди 3 години

Ушев търси доносници. Защо? Имат си журналисти за тази работа.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи ушаците иска *** и Пульо да им праща записи а те да пишат актове, нещо което само по себе си е смешно, на всичкото отгоре е и незаконно. В същото време обаче пуснаха ония които прегази жена и сега банката иска детето и да плаща тоя го снимала пътна камера те го пускат с мотива че нямало доказателства.

17

Анонимен

преди 3 години

Гледам повече от 10 години в ютюб как ги преследват техните катаджии украинци и руснаци Нарочно ги търсят с камерите къде са за да ги снимат как вземат подкупи А ние тук още се чудим дали може да снимаме някого Гледайте ZP Sanek - украински блогер На заглавната му страница има клип как снима украински катаджия като взема пари от водач , слиза и му казва да извади парите от джоба си Катаджията хукна да бяга в горичката зад поста и докато бяга глътна банкнотата да не я намерят у него

16

Анонимен

преди 3 години

Дайте го трафик контрола на частна фирма пък после ще си говорим.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз предпочитам да пратя записа на телевизията това може да помогне. Ушев е безполезен, корумпиран и наи много да прекрие запис, замаже положението и да ти докара камара главоболие. Като чуя, че ушев прави разследване на очевидни неща ми звъчи като ушев прави прикриване и замазване

14

8

преди 3 години

Абе , вие кога ще си влезете в ролята на истински контролен орган?На Запад не чух и не видах граждани да пращат заиоси , но полицията си върши работата , за която и се плаща!Стоят си топло в кабонетите и колите и все сигнали чакат!Аман от търтейска държава-да бях млад и аз шях да я напусна !Никой не си върши качествено работата!

13

Анонимен

преди 3 години

Милиционери търсят доносници. Дежа-вю. Не им ли стигат журналистите?

12

Анонимен

преди 3 години

Трябва обществен контрол, колкото и мръсно да звучи думата донос, просто развитите нации отдавна го правят и така има контрол. Липсата на контрол е най-големия проблем на България.Да не забравяме, че сме и първи по умрели на пътя.

11

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше.

10

Ss

преди 3 години

С най-голямо удоволствие ! Може да спася поне един човешки живот!

9

В крайна сметка-

преди 3 години

видео и аудио записите признават ли се в съда(защото сигурно някой записанще оспорва в съда)?После-да се дава премия(процент от глобата)на изпратилиязаписа.В някои страни има т.н.ловци на глави,за които залавянето на престъпницие професия.Пуснал съдът някого,той си нарушил мярката за неотклонение,илиизбягал престъпник,залавяш го(или даваш информация къде е)и след това получаваш възнаграждение и евентуална закрила.Сега-обадиш се за някого,а после се криешда не разбере и да ти отмъсти.

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв кат бе вие сте терористи с пагони!Колко убийства и терор прикривате не е истина!

7

д-р Дрегер

преди 3 години

Мога направо да им давам целите записи. Почти няма кадър без 1-2 нарушения.А за патрулките да не говорим.

6

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите като Фандъкова - управляват с призиви. Демек спасението на давещия се.

5

Джидай

преди 3 години

Аа, моля, моля видео клиповете не се считат за доказателство в Бойколандияя! Ако не вярвате, питайте съда!

4

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите искат да доносничим. Нищо ново.

3

гадно

преди 3 години

Те сега му се скри шайбата на комшията.

2

Анонимен

преди 3 години

Тъжното е , че повечето ченгета са станали такива за да имат власт и дивиденти над останалите граждани. Малко са тези, които наистина ги е грижа за безопасността на гражданите и ходат с наведени глави. щото вълците ще ги изядат!

1

Анонимен

преди 3 години

А мога ли да им изпратя как Ушев кара патрулката без колан и си говори по телефона, защото днес снимах точно такъв ? Или ще накажат мен затова, че снимам докато съм спрял на светофара?