63

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

До Glupy, за много умен ли се мислиш ***? Numpy = библиотека на Python за работа с числа. Матрици, комплексни, фиксирана запетая и т.н. Проблем?

62

До 66

преди 3 години

Какви страници, какви обяснения ? Май говориме за различни неща

61

До 65

преди 3 години

А ха ха. Ясно е , *** не си програмист. Програмист който създава продукт няма нужда от комуникация с други. Той знае какво прави и какво иска. А с английския нищо не си. Просто един език в повече. Става за преводач.

60

Анонимен

преди 3 години

До CancelНе е нужно да имаш каквито и да е познния за устройството на компютъра, за да програмираш. Зависи какво, де, но ако не е firmware, почти сигурно е, че трябва да си анясно с абстракцията, а не с това, кеото работи под метала. Ония ден един се обясняваше, колко важно било binary-то, все едно някога е писал машинен код на ръка ... За това си има хора. Не енужно да си Всезнайко Всезнайков.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49За да програмираш, да. За да работип обаче, ще е много трудно.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54И как точно се управяш с хилядите страници документация обяснения, а след това и комуникация с ... хората за които и с които работиш? България е прекалено малка, за да се правим на ударени и да не учим английски.

57

До 54

преди 3 години

Ти имаш остарели схващания. Ако искаш да си програмист, то ти комуникираш с хора по цял свят. На български ли ще си говорите!?!? Да научиш синтаксис не значи да можеш да програмираш.

56

До 60

преди 3 години

Ем именно. Да им имам и програмистите и архитектите.

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва от ранна детстка възраст да се почне.Но е полезно и възрастните хора на по 70 и те да програмират макар и любителски.

54

CRT

преди 3 години

Те затова хората избягват да си купуват тв Самсунг напоследък.

53

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаш социален живот програмирането е идеално за теб.

52

До Аз казах до 59

преди 3 години

Ха-ха абе болшинството от протоколите се състоят от иф тхен елсе и ако това не очевидно на високо ниво, на по-ниското е точно така, а ако има някой сложен алгоритъм то той е в някаква библиотека която ти извикваш.

51

До Ели

преди 3 години

Проблема е , че в българия секи мисли, че разбира от всичко , лаишки. И дори и идея нямат какво работиш, какви трудности и успехи имаш и зашо е нужна изобщо троята професия. Както казах - простено им е, не са в играта, най много да са хоби програмисти, а професионалните изисквания отдавна са ги подминали. Тя професията си отсява сама

50

Ели

преди 3 години

Ми то точно там е проблема. Че има такива като теб, които се чудят на чий гръб да си ичкарат парите и дават некомпетентни оценки.:):):) Много измислени проблеми имате. Аз консултирам програмисти и архитекти, ако не могат да се справят с определени неща.

49

Аз казах до 59

преди 3 години

Ае кат си купиш самсунг тв и докато го разцъкваш , да знайш , че тоз дето е писал в коментарите е имплементирал dlna протоколите в твоя смарт телевизор ;) Не става с if else ..но очевидно не си от бранша, простено ти е

48

До Аз казах

преди 3 години

Хе-хе, абе то иф тхен елсе всеки знае да пише, но в основната на сложния софт стои много математика, но за щастие има пазар за всякакво ниво програмери.

47

Шопар

преди 3 години

Това за възрастта е пълен бушлаф, имам колеги над 50 които се справят белстящо.

46

Аз казах

преди 3 години

Аз съм програмист от 13 години. От 3 работя за самсунг. Бях на поправка по математика и в училище и в универсиъета, идея си нямам от алгебра, геометрия и тн.! И не , не всеки може да стане програмист. Професионален програмист, а не хоби програмист, има огромна разлика. Всяка година хиляди започват курсове, обучения и тн , след 2 години от тия хиляди остават в професията ттайно макс. 100 човека.

45

Анонимен

преди 3 години

До 55 АнонименКато гледам , че имаш минус разбирам защо няма програмисти в българия

44

Анонимен

преди 3 години

До 42 ПлеймейтНе е задължително да знаеш английски за да програмираш. Важно е да научиш синтаксиса на даден програмен език. А това за английския е старо ненужно схващане.