26

Анонимен

преди 3 години

Абе щях да напиша нещо, ама за умрял или добро или нищо.Та ще си затрая

25

ъъъ

преди 3 години

Каква "прослава божия" бе, хора... Това вече граничи с психично разстройство. В името на тоя "бог" се избиват помежду си цели народи (защото масите акъл нямат, а владетелят като каже, че бог му е казал така, всички хукват без да мислят), за тоя бог са горени на клади хора, правят се терористични актове, сега, за да го прославят уж, се катерят и самоубиват. Психопатска работа.. Тоя бог, щом е толкова смотан и несигурен, че само иска нещо в негово име, не е никакъв бог, а пълен ***.

24

Анонимен

преди 3 години

Горката майчица.... Мъчно ми е повече за нея.

23

Максим Горки

преди 3 години

До Коментар 19"Глупый пингвин робко прячет тело жырное в утесах.Только гордый буревестникГордо реет в небесах, черной молнии подобен..."(по памет)Или родените да пълзят не могат да летят!Още не мога да кажа това, което се казва в такива случаи, надеждата умира последна!

22

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм виждал или чул за ром алпинист, но хората са хитри и предпазливи, не са като нас наивни, романтични глуппаци. Забележете на магистралата ромите карат винаги макс до 120км. а ние хвърчиме с по 150-160 км. и нагоре

21

Анонимен

преди 3 години

Но това момче, поне да беше станал като Навални можеше и да изкара пари или пък да успее да ни спаси от Тиквата, и така хем той сит, хем ние освободени от чекмеджето!Спасението става само и единствено чрез акъл и мъдрост! Парите и вождове тикви са последствията от анти-акълието! :))))))))

20

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО!

преди 3 години

Но това момче, поне да беше станал като Навални можеше и да изкара пари или пък да успее да ни спаси от Тиквата, и така хем той сит, хем ние освободени от чекмеджето!

19

Анонимен

преди 3 години

Каква "прослава" какво кисело зеле през лятото????!!!Имам чуството че всичк иса СМАХНАТИ вече.Ами според майката Божия и българска! Трудно ми е да проумея нуждата на Бог от това да бъде прославян чрез алпинизъм както и България! Решението да изкачваш върхове е лично и носи своите рискове толкова колкото да се движиш с 300 километра по пистите на формулата!

18

Коментар

преди 3 години

Поредният безумец!Не се научиха че нямат работа там!

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПо-добре да катерят върхове, отколкото да ми пилят гуми всяка нощ пред блока!

16

Анонимен

преди 3 години

"На температура -40 издържат до 48 часа след което не се късат, а просто се чупят" Явно някакви ментета си виждал. Една експедиция трае много повече денонощия и в Хималаите температурите са екстремално ниски. не съм чувал някой да си подменя въжетата през две денонощия, а поне на подхода към Еверест има парапет от въжета, които се сменят в началото на сезона. Не се прави на познавач. Чупи се конопеното въже ако е мокро.

15

Анонимен

преди 3 години

Туй да си начешеш крастата си е чисто самоубийство. И не ми говорете за първопроходците защото на Хималаите станаха пешеходна пътека пълна с трупове от толкова чесане на его.

14

Анонимен

преди 3 години

Иска ми се да го намерят жив!

13

Анонимен

преди 3 години

Е на лагер 3 не са ли могли да останат?

12

Optimist

преди 3 години

До българкаТова, че сте гладала филм за смаолетоносачите не означава, че във високата планина някой може да ти доставя на базов лагер постоянно чисто нови въжета за три скъсани нишки. Тези въжета се ползваха 3 седмици, мръзнаха, бяха ползвани в аклиматизационните качавания до лагер 2. Не търсете конспирации, а се помолете за Наско да е жив! Наистина стрсахотно, винаги усмихнато момче, което на всеки връх развяваше българското знаме и заради нас.

11

Анонимен

преди 3 години

Дано да го намерят жив! Пожелавам му го от всесърце!

10

дедо Ташунко

преди 3 години

Съболезнования на семейството! Най-страшното на този свят е да загубиш дете. Бог да го прости, Наско - голям алпинист и храбрец. И да даде повече акъл на младите, да не вървят по неговите стъпки.

9

BC

преди 3 години

На температура -40 издържат до 48 часа след което не се късат, а просто се чупят

8

народе-е-е

преди 3 години

Това ли е пътят за Божия прослава? Само на десетки от милярдите по тази земя ли е позволено? Майко, БОЖИЕТО ИМЕ НЕ СПОМЕНАВАЙ ПО ТОЗИ НАЧИН!

7

Анонимен

преди 3 години

Ама знаете ли колко му пука на дядо Боже, че някой е решил нещо да направи нещо си. Не съм атеист, но не приписвайте всичко в този живот на дядо ви Боже.