81

Анонимен

преди 3 години

Когато започнете да пишете за истинските герои, тогава ще сте качествени!Например майка(българка) на 3 деца, която отглежда децата си сама и пести от залъка си, за да има за децата.Това за, което пишете е следствие на преяждане в буквален и преносен смисъл.

80

Анонимен

преди 3 години

До Не сте хора а сг...нАз искам да умра върху жена, като дядо Вазов. А ти ходи по върховете да гониш михаля!

79

Не сте хора а сг...н

преди 3 години

Тези които не чуват музиката си мислят че танцуващите са луди!Защо трябва да плюете по човека? Нещо лошо да ви е направил? Той загина докато прави това което го прави щастлив а вие ще изгниете по диваните и кафенетата. Този народ се превърна в из...мет.

78

Анонимен

преди 3 години

Още когато реши да атакува К2 през зимата, много хора предположиха , че резултата ще е именно такъв, за съжаление. Няма изненада. Сега и за него ще гледаме сълзлив сериал по ТВ за събиране на пари за търсене и транспортиране на тялото, интервюта с близки...И за какво?

77

Бай Васил

преди 3 години

Наскоро по Дискавъри имаше предаване за Еверест и неподготвените които го атакуват и забавят цялата колона, в която са и истинските катерачи . Човекът от осем опита се беше качил само три пъти ,другите пъти виждайки условията и фактът че кислорода Няма да му стигне се беше връщал назад .Другото интересно е ,че шерпа ти носи багажа, но дотам ,стане ли нещо,си сам за себе си нито ще те спасява нито издирва ,най- много да те избута от пътеката да не пречиш .

76

До от София

преди 3 години

Човек е направен да мечтае и да се бори за мечтите си. Ако всички разсъждавахме като теб, нито щеше да има самолети, нито коли, нито щяхме да сме излезли от пещерите още. Мечтите водят прогреса и света напред ... Наздраве и нищо лично!

75

Mdа

преди 3 години

Опит за изкачване е много далеч от възможност за изкачване. Хората от три десетилетия опитват и едва тая години 10-те шерпи успяха да направят зимен К2. Не е хейт - претенциите на Скатов да надскочи имена като Йежи Кукучка, дузина елитни поляци, руснаци и други опитвали досега будеше присмех, защото нямаше никалва връзка с реалните му способности. Да почива в мир и дано следващите не повтарят неговата грешка.

74

Един от многото

преди 3 години

На минус 50 няма оцеляване. Спреш ли да се движиш след 30 минути ставаш на леден блок. Това е истината и всеки честен човек ще ви я каже, жалко за момчето, но в крайна сметка сам си е тръгнал по този път по който на всяка една крачка може да ти се случи неприятна изненада и няма кой да ти помогне.

73

селянин

преди 3 години

затовая на по високо от жена се не качвами по тежко от чаша не дигам

72

Обективно

преди 3 години

МНОГО ДОБЪР!!! ДАНО ГО НАМЕРЯТ!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам какво му е толкова великото да изхарчиш маса пари за да идеш да замърсява планината?!Ок, първият, който се е изкачил е бил изследовател, обаче в наши дни всичко живо се катери и цапа. Хималаите станаха сметище! И хиляди шерпи си рискуват живота за да чистят *** на катерачите.

70

Анонимен

преди 3 години

Странни са ми търсачите на силни усещания които се мислят за по-специални от другите. Нали когато оцапат гащите, роднините им пак ще реват и ще събират подаяния от cтaдoто,което няма тръпката и жилката и т.н. глупости, за да им върнат чувала в родината...

69

Киро Рамбото

преди 3 години

Горкият! Там "изчезнал" на практика означава загинал.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГледам и ти спамиш. Нещо по темата имаш ли да кажеш или твоята тема са спамерите, които те конкурират?

67

Mda

преди 3 години

Всяка смърт е тъжна, но Скатов беше арогантен медиен балон. Да, правеше това което 99% от нас не могат, но никога не е бил алпинист в чистия смисъл на думата, а просто поредният височинен турист. Експедицията беше комерсиална и включваше куцо и сакато което можеше да си позволи 40хил.долара.От 25 клиента не повече от 3-4 бяха елитни алпинисти, още 5-6 добри, след това идва групата на Скатов, и накрая хора които никога не са качвали осемхилядник.

66

от София

преди 3 години

Аз пък сложих паржолите на скарата, надул съм парното и у нас е 23 градуса, готино ми е и сега ще ям и ще пия студена биричка! Нека будалите да гонят вятъра по върховете на минус 50! Човека не е направен да ходи на такива места, както не е направен да ходи по дъното на океана!

65

Анонимен

преди 3 години

тук е пълно с ***, просто се чудя защо не си гледат и коментират политическите новини ... или вече им плащат за всякакъв спам

64

Господи Помилуй

преди 3 години

Амен енд Ауомен!

63

Анонимен

преди 3 години

Да се скъса алпийско въже?!:))) От доста високо трябва да е полетял.

62

Анонимен

преди 3 години

Защо изкачването на върхове се смята за някакво огромно постижение? Съжалявам, но изобщо не ме вълнува. Дано да е оцелял, но ако не е сега, то следващият път ще намери смарта си.