8

Анонимен

преди 3 години

Няма загуба, БВП се увеличава от спестените пенсии, а също и финансирането на НЗОК се урежда с намалението на хронично болните

7

 брех да му се н..

преди 3 години

каква омраза лъха към ЕС не е истинаами аланколо като не ти харесва ходи си в путинландия кой те задържаобеснявам: ЕК не е забавила нищо, нормално е за 27 независими държави които правят нещо общо скоростта да се набере по-бавно, до края на годината ЕС ще е първи по ваксинирани хора и по тваряне на бизнесиспрете да плюете с про-руски храчки по европа ако ообичате

6

Помнещ

преди 3 години

До 5 Групировката на бившето борче и пазач на Тато .Па после и на Мадритсия крадец , ГЕРБ на д-р Борисов. отдавна е мъртва!-:) Май само те не го знаят още! Задават се избори! Ще го проумеят! Гаранция!-:)

5

българин

преди 3 години

Не ме интересува нито " цената" и нито " ваксината"! Бийте го този БЪЛВОЧ на който пожелае! Аз не желая да участвам в тази " Евро кампания"!-:) Надживях Спина в началото на 80 сте! Ще надживея и тази " корона вирус кампания"! -:))) Това е за хипохондрици само! Не и за мен!-:) Айде у лево!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2"къде са ваксините бе. ЕС некадърници."Чакат производителите да произведат и доставят над 3 милиарда. Други въпроси?

3

112

преди 3 години

Реалният ефект от ваксинациите все още не се знае. Никоя държава не отчита такъм спад на заразата, че да бъдат спрени ограниченията. Всякакви пресмятания имат по-скоро произволен характер. Едно е сигурно - починалите облекчиха социалната и здравната система навсякъде.

2

Анонимен

преди 3 години

къде са ваксините бе. ЕС некадърници.

1

MaйMyнaтa

преди 3 години

Който те може да губи, не може и да оцелее67773